18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
🔥 Uważaj, on ma nóż! - teraz popularne
🔥 Nadchodząca opona - teraz popularne
Garbate lotnisko.
JarekBestia • 2012-11-20, 21:37
Wylądować moze nie problem ale ciekawe co ze startem.

Oho, jest i start

Możliwe, ze to Courchevel Airport we Francji ale pewien nie jestem.

Zgłoś
ostatni 2012-11-20, 21:50 5
bardzo bezpieczne lotnisko, w końcu w pobliżu pasa nie ma żadnej brzozy, która może poszatkować samolot
Zgłoś
f................f 2012-11-20, 22:21 2
JarekBestia napisał/a:

Wylądować moze nie problem

Zgłoś
borisklinga 2012-11-21, 16:41 7
a tu nasze, w Bieszczadach jedyne takie w Europie, z pasem startowym grawitacyjnym dla szybowców. Bezmiechowa, wielu bohaterów bitwy o angie tu właśnie zaczynało

Polecam wszystkim, szybownictwo to piękna pasja

Zgłoś
g................o 2012-11-21, 17:03
Do lądowania jest ten uskok, a do startu pewnie spadek duży w dół żeby samaolot nabrał prędkości.
Zgłoś
3m 2012-11-21, 17:08
Każde lotnisko jest mniej lub bardziej "garbate". Biorąc pod lupę np. Katowice-Pyrzowice widać jak pas startowy jest pofalowany. Robiąc tam kostkę brukową pod radarem widziałem pofalowaną powierzchnię, której zdjęcia nie oddają.

Grałem, gram i będę grał!

Emulator, kilka romów, pad bez analogów i zabawa na resztę życia!
Zgłoś
L................e 2012-11-21, 17:17 2
Potwierdzam, Courchevel.
Zgłoś
fajnylarry 2012-11-21, 17:26
@up.
zaprzeczam. nie chouchevel.
Zgłoś
NWC 2012-11-21, 17:37
borisklinga napisał/a:

a tu nasze, w Bieszczadach jedyne takie w Europie, z pasem startowym grawitacyjnym dla szybowców. Bezmiechowa, wielu bohaterów bitwy o angie tu właśnie zaczynało

I znów na sadisticu robia Was w chuja bo w Jeleniej Górze też jest pas grawitacyjny dla szybowców

Prawdziwy mężczyzna jest w stanie zarobić więcej pieniędzy niż jego kobieta jest w stanie wydać...
Zgłoś
syriusz123 2012-11-21, 17:38
dobrze że miał zimówki...

nulled.pl
Zgłoś
Trimix 2012-11-21, 17:53
@up
Raczej łańcuchy
Zgłoś
Filo1 2012-11-21, 18:15
@@NWC nie w Jeleniej Górze a w Jeżowie Sudeckim (obok Jeleniej) byłem widziałem wyeksplorowałem
Zgłoś
e................z 2012-11-21, 19:28
malysz by nie miał problemu
Zgłoś
spr 2012-11-21, 21:02
Zajebiście sie na to patrzy, szacun dla pilotów.

Jeśli napisałem komentarz to warto było
Zgłoś
FryzjerZG 2012-11-21, 21:06
Za sterami Robert Mateja !

ble ble
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów