📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Browar za opis hah
Gnojek zastanawiająco długo majstrował przy jej głowie a po wszystkim laska obiema rękami łapie sie za uszy. Myślę, że ścierwo zerwał jej kolczyki.
bercisko napisał/a:
Gnojek zastanawiająco długo majstrował przy jej głowie a po wszystkim laska obiema rękami łapie sie za uszy. Myślę, że ścierwo zerwał jej kolczyki.
Myślę, że to jednak po tym jak upadła na głowę, to się za nią złapała
równouprawnienie
taki strzał na ryj od kogoś to norma dla faceta... jak ktoś nie wyłapał to cipa
Opędzlował ją jak w skyrimie
to ją nauczy szacunku do mężczyzn
Asuritta napisał/a:
równouprawnienie
Cipa a raczej pizda wali z zaskoczenia.
Zwykły chwast .
Powinny być pozwolenia na odstrzały takich frajerów .
To nawet nie facet a gówno i tak powinien mieć w dowodzie wpisane.
Powinny być pozwolenia na odstrzały takich frajerów .
To nawet nie facet a gówno i tak powinien mieć w dowodzie wpisane.
Każdy kto wypłaca z partyzanta jest pizdą.
programista4k napisał/a:
to ją nauczy szacunku do mężczyzn
Może ciebie należało od razu po narodzinach spuścić w kiblu, albo wrzucić do beczki i zakopać, taka przyspieszona eutanazja dla genetycznego niewypału, pomyłki, śmiecia. Tak po prostu, zamiast później takiego upośledzonego gnoja usiłować uczyć podstawowych zasad współżycia społecznego za pomocą kija, skoro wiadomo było, że jesteś beznadziejnym przypadkiem i nawet bicie do ciebie nie dociera, bo intelektualnie jesteś niemal warzywem i jedyny zwój w mózgu masz tylko po to byś nie srał pod siebie. Jeszcze więcej kościoła, pedofili w sutannach, pro life i do tego całkowitego zakazu aborcji, a to my będziemy wkrótce głównym przebojem harda zamiast asfaltów i da silvów - takie polaczki jak ty i tak różnią się od nich jedynie kolorem skóry.
Że też matka Ziemia nosi jeszcze takiego kundla
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów