📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nie wiem jak ruskie kury, ale moje wiedzą, że woda głębsza niż do ostróg może być niebezpieczna
normalna droga krajowa na ukrainie. Takie warunki. Pewnie za nimi jechała jakaś też łada żiguli, czy inne ulubione tamtejsze wozidła lamborghini urus, brabus G 900, Cayenne GTS...
Kiedyś w moim mieście mieszkał gość, który po mieście poruszał się starym Patrolem korytem rzeki
Najkrótsza trasa i brak korków
smc napisał/a:
Kiedyś w moim mieście mieszkał gość, który po mieście poruszał się starym Patrolem korytem rzeki
w mieście ? korytem rzeki? jaka ty wieś miastem nazywasz?
Bosman udaje ze nic sie nie stalo, jakby wcale nie przyjął pol bagna na klate.....ale kolejne spotaknie z karpiami i dotarlo do ruskiego dekla ze mozna zamknac dekiel....I czemu Kapitan nie drze japy na niego ze idiota tylko popierdala i nabiera wody? Pytanie retoryczne, wszak to kacapy.
że kolo zmukł to jedno, ale że wóz nabrał wody to inna sprawa, i to się mogło źle skończyć.
AdamBrown napisał/a:
że kolo zmukł to jedno, ale że wóz nabrał wody to inna sprawa, i to się mogło źle skończyć.
Nom
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów