📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Ostatni to jest istny klasyk. Mimo, że jest to obrzydliwe to nauczyłem się od tego gościa wiele, a jego programy oglądałem z na prawdę dużą przyjemnością
po jego programach to nawet pasztet lubie i każde inne gówno którego nie lubiałem
Szkoła przetrwania, Fani czterech kółek, Jak to jest zrobione, Megafabryki, Inżynieria Ekstremalna, Zagadki wszechświata z Morganem Freemanem to były zajebiste programy. Wracałem z lekcji do domu i tylko Discovery. Teraz jakieś jebane wojny magazynowe i inne hamerykańskie gówna w maratonach po 15h...nawet tak świetna telewizja upadła na ryj.
dobra_kawa napisał/a:
Szkoła przetrwania, Fani czterech kółek, Jak to jest zrobione, Megafabryki, Inżynieria Ekstremalna, Zagadki wszechświata z Morganem Freemanem to były zajebiste programy. Wracałem z lekcji do domu i tylko Discovery. Teraz jakieś jebane wojny magazynowe i inne hamerykańskie gówna w maratonach po 15h...nawet tak świetna telewizja upadła na ryj.
'Gwiazy Lombardu' też nie głupie można się czegoś dowiedzieć.
Najlepsze to było jak nasilał do skóry węża i wypił.
Zajebiście sie ogląda przy śniadaniu.. smażona kania od razu smakuje jeszcze lepiej.
facet tak naprawde jest leszczem. Zwykly uliczny zul z sosnowca moglby nakrecic taki sam program jakby mial sponsorow. Koles kreci szkole przetrwania a po nakreceniu materialu jedzie do pobliskiego hotelu sie wyspac i najesc. Ludzie z jego ekipy potwierdzili...
hoszo napisał/a:
Niby taki twardziel, takie rzeczy je, ale kutasa z połykiem to by nie opędzlował.
Bo nie jest pedałem... pedale
@up loaloa chyba zmienił nazwę na hoszo
Dzisiaj napisał/a:
facet tak naprawde jest leszczem. Zwykly uliczny zul z sosnowca moglby nakrecic taki sam program jakby mial sponsorow. Koles kreci szkole przetrwania a po nakreceniu materialu jedzie do pobliskiego hotelu sie wyspac i najesc. Ludzie z jego ekipy potwierdzili...
Powiedział sadolowy twardziel, prawdziwy macho i ostoja męskości.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów