Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Woda na benzynę? czemu mnie to nie dziwi u typowego głupiego amerykanina?
Niech Pan profesor sobie przeczyta opis filmu na YouTube.
Koleś gdy zobaczył że mu motocykl stanął w płomieniach, próbował znaleźć koc aby zadusić ogień, lecz nigdzie w swoim otoczeniu go nie znalazł, a był tam jedynie wąż z dostępem do wody... To miał się patrzyć jak mu się maszyna topi? Według mnie, to byłyby kretyńskie.
Sam bym próbował wszystkiego...
Ale najlepiej sprzed komputerka siać cebule
tak zapier***ał aż sie motocykl zapalił ;O
Jak mnie juz wkurw*a takie gadanie.
Kurwa patrze, zalogowany jestem, cenzury włączonej nie mam, a więc co tu kurwa robią te pedalskie gwiazdki?
Jak mnie juz wkurw*a takie gadanie. Ktoś kiedyś napisał komenta o niepatrzeniu w lusterka, dostał za to sporo browarów to teraz gdziekolwiek nie byłoby filmiku z udziałem moto to ktoś "nie patrzył w lusterka". Gimbazo, bądzcie bardziej kreatywni.
Nie pierdol.
Każdy wypadek motocyklowy skomentowany jest przez pedałów na ścigaczach - Patrzcie w lusterka. Pomijam fakt ze jakiś jebany kretyn jechał 150 km/h w zabudowanym i ma w dupie wszystkich. Normalni motocykliści jeżdżą z normalnymi prędkościami, dostosowanymi do swoich umiejętności i do otoczenia.
Pozdrawiam wszystkich roztropnych na harlejach.
Haha, dobre. Bawią mnie takie posty. Zwróć tylko uwagę na to, że motocykliści też nie są święci i jeżdżą jak debile wyprzedzając tam, gdzie nie powinni, przekraczają prędkość i zagrażają wszystkim dookoła. Oczywiście nie chcę tu uogólniać, ale przecież sami wiecie, jak jest...
Jak mnie juz wkurw*a takie gadanie. Ktoś kiedyś napisał komenta o niepatrzeniu w lusterka, dostał za to sporo browarów to teraz gdziekolwiek nie byłoby filmiku z udziałem moto to ktoś "nie patrzył w lusterka". Gimbazo, bądzcie bardziej kreatywni.
Mnie irytują te pedalskie naklejki "Kierowco patrz w lusterka ..." i dopóki będę je widywał na autach będę je wyśmiewał.
PS. Pewnie ktoś grillował i nie patrzył w lusterka i motór się zajął.
Jeżdżą pedały na skuterach i pierdolą, żeby w lusterka patrzeć...
Kurwa jak wyrobiłeś karte motorowerową to skończ pierdolić i z jebanego plastikowego gówna piździka przesiądź się na crossa, albo jawke, albo komarka rometa kurwa ludzie!
Jeździcie na jebanych bzykawkach i nie dajecie spać, drudzy natomiast jeżdżą na jebanych szlifierkach 600 ccm jebane potwory i sie rozpierdalają na znakach na pół... Ale tacy idioci muszą żyć.. No krew i narządy są potrzebne, tylko dlaczego mają za debili ginąć uczestnicy ruchu drogowego jak te pedały zapierdalają 200km/h na zakrętach..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów