niby po amerykańsku, ale jednak dał ponoć radę
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
Jaki był cel gaszenia ognia który doszedł do linii wody, bał się że mu się ocean zapali?
Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić
Ciekawe jaką ma moc ten ryczący skurwysyn
Jaki był cel gaszenia ognia który doszedł do linii wody, bał się że mu się ocean zapali?
Kurwa i takie ameby mają prawo do oddania głosu w wyborach...
Właśnie wróciłem z wakacji w Grecji i wcale mnie nie dziwią te pożary. Ludzie bardzo mili i pomocni, ale na sprzątanie śmieci to mają wyjebane jaja. W kilku miejscowościach stricte turystycznych, w których byłem nie widziałem żadnego miejskiego kosza na śmieci. Widziałem za to hałdy śmieci na poboczach dróg, skarpach, trochę nawet w lasach na masywach Olimpu. Potem się dziwią jak przy dwumiesięcznych suszach i temperaturach koło 40 stopni dochodzi do pożarów... Nawarzyli to teraz piją.
URAGE napisał/a:
Właśnie wróciłem z wakacji w Grecji i wcale mnie nie dziwią te pożary. Ludzie bardzo mili i pomocni, ale na sprzątanie śmieci to mają wyjebane jaja. W kilku miejscowościach stricte turystycznych, w których byłem nie widziałem żadnego miejskiego kosza na śmieci. Widziałem za to hałdy śmieci na poboczach dróg, skarpach, trochę nawet w lasach na masywach Olimpu. Potem się dziwią jak przy dwumiesięcznych suszach i temperaturach koło 40 stopni dochodzi do pożarów... Nawarzyli to teraz piją.
Ty chyba dawno nad Bałtykiem nie byłeś skoro opisujesz to jak jakąś rewelację
PS do większości powyżej , to jest kurwa rzeka nie ocean, nawet nazwę w tagi wpisałem. Jedna korekta akcja w Kanadzie nie USA, mea culpa, żem taki ignorant, że nie wiem gdzie płynie Suoth Tompson
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów