📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widac tranzystory pełna para ida. uwazaj jak dojedzie do transwestytorow, wtedy bardziej kopie
Kurwa a ja za 8 godzin niecałych mam Egzamin z teorii Pola na uczelni i się pytam co ja tu robię??
Pierdole zostaje jedi
Pierdole zostaje jedi
Ten trzeci powoli przypomina niedźwiedzia proeuropejskotolerancyjnego. If you know what I mean.
@606 Niee, to czerwone to jest zaznaczone miejsce gdzie naciąć...
Nie wszyscy na sadolu są ''kumaci'' w tym temacie więc chociaż w komentarzu mogłeś dać wyjaśnienie, a nie tego żula leszcza znowu.
Za tego jebanego, gimbusowego ciecia piwa ni chuja...
Dam piwo za tag: "monopol" a jakby wyglądał niedzwiedź unipolarny ze złączem wzbogaconym?
Kolektor na mordzie, baza na brzuchu, emiter na dupie. W sumie wszystko się zgadza...
Ten żul już dawno stał się nudny. Jak widze tego barana to od razu omijam temat bo mnie wkurwia
Edek88ful napisał/a:
Ten żul już dawno stał się nudny. Jak widze tego barana to od razu omijam temat bo mnie wkurwia
@Earth japierdole ale z ciebie trol ciekawe jak długo nad tym myślałeś. Teraz pewnie co 2 minuty wbijasz podniecony sprawdzić ile twój tępy komentarz ma piw. Jesteś tak samo zacofany jak ten pijus który potrafi tylko drzeć morde i klnąć bo myśli, że im głośniej drze tego śmierdzącego winiaczem ryja tym bardziej ktoś się go przestraszy. Wracaj do książek nędzna kreaturo
edek co ty pierdolisz, dobrą beke earth ogarnął
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów