na myśl o walce się podniecił
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Gdybym nie przeczytał komentarzy to do tej pory gapiłbym się na hostessy.
-fryzura
-przypomina araba
-stał po lewej
Kurwa, powinienem zostać detektywem.
Widzę, że Twój gayradar działa znakomicie. Swój zawsze swego rozpozna ;]
duże wydzielenie adrenaliny powoduję wzwód, stąd tzw "chwała poranka" stąd też być może wzwód na tym gifie.
Pytanko do pasjonatów mma. Ci goście wyglądają jak smerfy przy reszcie obsady. Jaka to jest kategoria wagowa?
a co to kurwa walka kogutów w meksyku ?
@Koperek - wydaje mi się, że to kategoria MUSZA (flyweight), ale mogę się mylić
Koperek napisał/a:
Pytanko do pasjonatów mma. Ci goście wyglądają jak smerfy przy reszcie obsady. Jaka to jest kategoria wagowa?
Will Campuzano (135 lbs) vs Sergio Pettis (135 lbs)
61 kg - bantamweight
Lepiej żeby się podniecił walką, niż tymi dziewczynami z lewej - bo to by oznaczało duże problemy...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów