18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 8 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
antyzog 2013-11-19, 17:51 2
xpppp

Paczta jakie hejty będą.

i warn
Zgłoś
KebabRemover 2013-11-19, 18:08 90
Przyznam że na początku nie wiedziałem o co chodzi (nie zobaczyłem wzwodu) ale jakos intyicyjnie podejżewałem że pedał to właśnie ten po lewej, trzy proste czynniki:
-fryzura
-przypomina araba
-stał po lewej
Kurwa, powinienem zostać detektywem.
Zgłoś
RockyWood 2013-11-19, 18:10 3
nie dam piwa za tęczowych zboli.

Rock.
Zgłoś
halobiba 2013-11-19, 18:33 16
ja pierdole, jestem kobietą, a dobrą minutę zastanawiałam się o co tu chodzi, bo nie przyszło mi na myśl, by spojrzeć na jego wacka...
autorze postu - jako mężczyzna powinieneś się wstydzić, że tak szybko wyłapujesz takie rzeczy
Zgłoś
M................s 2013-11-19, 18:37
Kto daje piwo ten gej... albo baba (ps. moja siostra postawila piwo, to nie bylem ja! ) xD
Zgłoś
s................k 2013-11-19, 18:47
taki mały że ciągle stoi ?
Zgłoś
Aruś 2013-11-19, 20:04
Esiusz napisał/a:

Kto daje piwo ten gej... albo baba (ps. moja siostra postawila piwo, to nie bylem ja! ) xD

Dawaj zdjęcia siostry!
Zgłoś
O.R.M.O 2013-11-19, 20:06
Esiusz napisał/a:

a twoja siostra jest jedynaczką ta ?
Zgłoś
jaro1 2013-11-19, 20:11 1
zobaczcie na te cycki po lewej, a nie pedałów oglądacie zajebanych
Zgłoś
boxcar 2013-11-19, 20:15 1
instynktownie spojrzalem na penisa ;_;
Zgłoś
preliator 2013-11-19, 20:19
Liczyłem, że się pocałują ;(
Zgłoś
Aju86 2013-11-19, 20:24 1
Jak wy pierdolicie.. To nie jest podniecenie seksualne - gość się cieszy na samą myśl o walce. Niejeden z Was (chodzi mi o osoby, które trenują jakieś sporty walki) chciałby chociaż raz w życiu wyjść na ring, matę czy do octagonu. Przeżyć to, usłyszeć kibiców, wygrać tudzież przegrać. To jest coś czego się nie da opisać a laik i tak nie zrozumie. Dziwi was fakt erekcji? A reakcję Kozakiewicza po udanym skoku na olimpiadzie widzieliście? Też miał erekcję i też nazwiecie Go gejem? Kurwa, ruszcie dupy sprzed komputerów, telewizorów zacznijcie coś robić, oddajcie się pasji a na takie efekty nie będziecie długo czekać. Howgh.

Never Tap Out
Zgłoś
kulfon89 2013-11-19, 20:26 1
Pedrylami się brzydzę, ale jakbym był na jego miejscu patrząc na szanowne Panie z lewej to byłoby to samo

Tylko prawdziwi mężczyźni pierdzą przy sikaniu.
Zgłoś
salmonsky 2013-11-19, 20:26 2
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów