-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
@up Może jestem małostkowy, ale w jakim celu napisałeś komentarz o treści "nie warto oglądać"? Już tam nie doczepiam się, że nie użyłeś polskich znaków, bo może "alt" masz rozjebany, ani że napisałeś wyrażenie "niewarto" razem, bo być może spacja akurat nie zadziałała. Jednak jaki sens jest informować w piątym komentarzu z kolei, że nie warto oglądać filmiku, który ma długość 1 min. 20 sek.? Zanim ktoś spojrzy na Twój wartościowy komentarz, to już dawno obejrzy ten filmik.
Nie warto czytać
Największym gay momentsem jest fryzura tego kudłatego
Trolowanie, to sztóka.@up Może jestem małostkowy, ale w jakim celu napisałeś komentarz o treści "nie warto oglądać"? Już tam nie doczepiam się, że nie użyłeś polskich znaków, bo może "alt" masz rozjebany, ani że napisałeś wyrażenie "niewarto" razem, bo być może spacja akurat nie zadziałała. Jednak jaki sens jest informować w piątym komentarzu z kolei, że nie warto oglądać filmiku, który ma długość 1 min. 20 sek.? Zanim ktoś spojrzy na Twój wartościowy komentarz, to już dawno obejrzy ten filmik.
Ty sie za to rozpisałes niewiadomo po co , bo i tak kazdy ma to w dupie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów