2 pedały i laska.. pewnie i tak ma kutasa ;] panienka ma bardziej "męskie" ruchy niż oni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak sobie siedzę, siedzę, patrzę...i myślę - na chuj ja to oglądam?
zabic zanim jaja złożą ...
Hitler by się w grobie przewrócił jak by wiedział do czego doszło.
juz myślałem że sie pośmieje...ale ci je.ani sodomici prędzej doprowadzą mnie do rzygania
Laska? ona laske to ma w tych majtach - obczacjcie "tego czegoś" słodki głosik w 2:50 - jakieś wątpliwości, że ma kutacha?
z prawej: poczatkujacy tranwestyta z zaburzeniami. z lewej doswiadczony pedal(pewnie im wszystkim dogadza). ten/ta po srodku jest hybryda i jedzie na 2 fronty
I ja sie pytam: dlaczego nie na hardzie?
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"
jadem sobie na spokojnego obiadek - ale po obejrzeniu tych zjebanych gejów straciłem kurwa apetyt <wkurw> .. na cały miesiąc <bleee>
jebalbym, ta po prawej. troche plaska, ale i tak bym jebal. hr hr hr .
jagiellonski24.pl | pulaski.pl | mises.pl
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów