2 pedały i laska.. pewnie i tak ma kutasa ;] panienka ma bardziej "męskie" ruchy niż oni
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Moje życie po obejrzeniu tego już nigdy nie będzie takie samo.
zło już nie istnieje, bo nie ma już ludzkości
i teraz powiedzcie mi kurwa że homofobia to tylko urojenia kurwa... wytępić to ścierwo zanim nas zaleje! (lesby są urocze , mogą przeżyć)
O kurwa kurwa... a ten z prawej popierdala w szpilach
Cytat:
faktycznie musi mieć kutasa
jacyś oni nieproporcjonalnie zbudowani o.O
leze spokojnie na kacu, nikomu nie przeszkadzam. Wchodze na sadola i zostaje nie wiadomo za co ukarany...pewnie za moja ciekawosc, mialem tego filmiku nigdy nie zalaczac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów