18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2 minuty temu
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
🔥 Statystyki - teraz popularne
Gaz łzawiący vs krowie mleko
~Sunday • 2012-11-27, 22:01
Strajk farmerów przeciw UE niedaleko Parlamentu Europejskiego w Brukseli z dnia 26.11.2012. Farmerzy zaatakowali oddziały prewencyjne policji polewając ich mlekiem ze szlauchów. Wykorzystano 15 000 litrów mleka. Policja w odwecie użyła gazu łzawiącego oraz wody aby rozproszyć rozjuszonych farmerów. Głównym powodem strajku był spadek cen żywności. Protest trwał dwa dni.
Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HAL-9000 2012-11-27, 22:08 5
Ale tam będzie teraz jebać
Zgłoś
djoshin 2012-11-27, 22:08 1
Głównym powodem strajku był spadek cen żywności...???
Zgłoś
think666 2012-11-27, 22:12 11
djoshin napisał/a:

Głównym powodem strajku był spadek cen żywności...???

Też nie kumam, na chuj strajkować skoro się mniej zarabia?
Zgłoś
rockface123 2012-11-27, 22:14
no i tyle mleka zmarnowali ja pierdole chyba że było skisło to rzeczywiście tam musiało jebać

*chyba że było popsute
Zgłoś
marcincore 2012-11-27, 22:16
Farmerzy i tak są bogatą grupą społeczną i jak maja jakieś spadki to odrazu wychodzą na ulice... a co pozostałymi kiedy ceny żywności były wysokie?
Zgłoś
Kupa_w_majtkach 2012-11-27, 22:49 2
Bardzo dobra reakcja policjantów, nasi mogliby się od nich uczyć! Tak jak 11 listopada, marny gaz łzawiący i broń gładkolufową użyli, gdy ich atakowało ponad 50 tysięcy faszystów !

Zgłoś
pitarturbull1987 2012-11-27, 22:55
policji polewając ich mlekiem ze szlauchów....

z czego kurwa?
Zgłoś
Magik2501 2012-11-27, 22:58 21
marcincore napisał/a:

Farmerzy i tak są bogatą grupą społeczną i jak maja jakieś spadki to odrazu wychodzą na ulice... a co pozostałymi kiedy ceny żywności były wysokie?

A co, farmerzy powinni wyjść, bo wydaje im się, że komuś innemu źle się żyje?
Własnie to problem dzisiejszego społeczeństwa. Szczyci się jakie to jest tolerancyjne, wielka duma, że Polska miała drugą konstytucję na świecie...ale już jak ludzie wychodzą napierdalać się z władzą to oburzenie wielkie.
I bardzo dobrze, że się tłukli z nimi.

Do niedawna byłem neutralny co do policji. Widziałem sporo zamieszek, policja często była w nich agresywna, ale druga strona też pasywna raczej nie była. Teraz zmieniłem zdanie. Uważam, że trzeba być kawałek skurwysyna żeby zabrać matce dziecko (niedawno była akcja, że psy siłą wyszarpali rodzinie ze wsi dziecko, bo tak nakazał sąd - żadna patologia, cała wieś przysza ich bronić, a policja swoje. Wolałbym chyba grzebać w śmietniku niż zrobić coś takiego), brać udział w prowokacjach jak na 11.11 w Warszawie albo bić teleskopową pałką kobietę. Chuj im w dupe i na imię.
Zgłoś
C................m 2012-11-28, 0:54
Bukkake Breaker
Zgłoś
BongMan 2012-11-28, 12:17
Mlekiem?! Na tych skurwysynów napalmu trzeba!
Zgłoś
161ZT650 2012-11-28, 12:56 3
Magik2501 napisał/a:

Teraz zmieniłem zdanie. Uważam, że trzeba być kawałek skurwysyna żeby zabrać matce dziecko (niedawno była akcja, że psy siłą wyszarpali rodzinie ze wsi dziecko, bo tak nakazał sąd - żadna patologia, cała wieś przysza ich bronić, a policja swoje. Wolałbym chyba grzebać w śmietniku niż zrobić coś takiego), brać udział w prowokacjach jak na 11.11 w Warszawie albo bić teleskopową pałką kobietę. Chuj im w dupe i na imię.

Sprawa z Opola. Politycy wydali wyrok na sądy, bo kobieta nie zapłaciła 2,3 tysiąca złotych grzywny. Dzieci umieszczono w Pogotowiu Rodzinnym. Analizując:
Kobieta pomimo wielokrotnych wezwań do zapłaty, nie zapłaciła tej grzywny. Świadomie tego nie zrobiła, wiedząc, że zamienią jej tą grzywnę na karę aresztu. Działała z premedytacją i celowo nie znalazła nikogo z rodziny, kto by się zajął dziećmi na ten czas. Z pełnym wyrachowaniem, w mojej opinii, działała na szkodę dzieci, bo wiedziała że trafia do placówki, za jej nie zapłaconą grzywnę! Albo była taka głupia, albo tak swietnie to wykombinowała, bo z osoby popełniającej przestępstwo, stała sie ofiarą w świetle reflektorów. Lemingi to kupią.
Weźmy teraz złodzieja, który miał odpracować iles godzin prac społecznych. Złodziej wpadł na pomysł i złozył w sądzie wniosek, by pracę zamienić mu na grzywnę. Sad sie zgodził i dał mu 2 tysiące złotych grzywny. Złodziej się zaśmiał i nie wpłacił, więc sąd mu dał 30 dni aresztu. A złodziej na to: A ja mam dzieci i weźcie je do domu dziecka. Za 2 tysiące złotych. Czyż nie podobne?
Zgłoś
b................e 2012-11-28, 14:04
SundayGirl napisał/a:

Głównym powodem strajku był spadek cen żywności.

Że co, kurwa ?
Zgłoś
Pener 2012-11-28, 14:20 8
Zgłoś
Svenlee 2012-11-28, 23:13 1
dam to 15 piwo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem