Za dużo gwiezdnych wojen, czy moc go opuściła?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za dużo gwiezdnych wojen, czy moc go opuściła?
Czemu go zastrzelił? Przecież napastnik nie był czarny.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
forza nostra legge
Mógł mieć czarnego w rodzinie, np ojca, matkę, babkę, dziadka
Ale po jankeskim tyglu w którym wszyscy się pierdolą między rasami biały to on nie jest.
Logika:
Policjant mierzy do ciebie z broni...
Jesteś w USA - ma prawo strzelać
Jednak ty atakujesz pierwszy
Wygryw!!!!
To prawie jak nagroda Darwina.
Policjant mierzy do ciebie z broni...
Jesteś w USA - ma prawo strzelać
Jednak ty atakujesz pierwszy
Wygryw!!!!
To prawie jak nagroda Darwina.
TO mi się w Hameryce podoba. Bez dyskusji, próba napaści i do piachu.
Bez przesady, kulka w kolano lub ramię załatwiła by sprawę. Nie można dawać moralnego przyzwolenia na takie zagrywki, bo granica będzie się przesuwać. Kiedyś będą strzelać za to, że nie klaszczemy z entuzjazmem na przekaz na żywo biedronia opierdalającego pento rabeja i szambolana warszawy trzaskowskiego
Robertuss napisał/a:
Zajebal go??
No a jak myślisz?
duckduck napisał/a:
Bez przesady, kulka w kolano lub ramię załatwiła by sprawę. Nie można dawać moralnego przyzwolenia na takie zagrywki, bo granica będzie się przesuwać. Kiedyś będą strzelać za to, że nie klaszczemy z entuzjazmem na przekaz na żywo biedronia opierdalającego pento rabeja i szambolana warszawy trzaskowskiego
W punkt, jednak władza to władza, szczególnie w USA
duckduck napisał/a:
W kolano nie jest tak łatwo trafić to raz, po 2 po jednej kulce dalej nie masz pewności że nie podejdzie (przez adrenalinę mógłby nawet nie poczuć trafienia ) i nie uderzy cię tą metalową rurą w łeb, weźmie pistolet i sobie zrobi co chce.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów