18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
BrunerOvned 2020-08-17, 0:57 36
Coś pięknego! Mam wrażenie, że ten typek to lubi! Wrócił po kolejną porcję, a potem sami mu dowieźli resztę.
Czuję, że się spociłem...

Teraz spróbuj sobie wyobrazić, że Twój stary dyma Ciebie w dupę. A ty stoisz przodem do lustra i patrzysz w odbicie...
Zgłoś
Pralpunkt 2020-08-17, 1:05 1
Oj chłop wracał z meczu, wiadomo
Zawsze i wszędzie policja jebana będzie i myśl zasad
Jebac Policję poszedł na pierwszy ogień liczył ze reszta ziomków pójdzie za nim no ale to nie był mecz tylko jakieś społeczne gówno burze to nie miał wsparcia

Ziomkom na dzielni i tak powie, sam 8 rozjebałem no ale kurwy od tyłu mnie podeszly w czterech
Zgłoś
maksymilian45 2020-08-17, 2:48 20
Prysznic w gazie łzawiącym. Fascynujące.
Zgłoś
Tryper 2020-08-17, 3:05 13
Hahaha człowiek patrzy i się cieszy

Zawsze stoi.
Zgłoś
tarpan 2020-08-17, 4:01 2
Pięknie dostał. Powinni go zastrzelić po 3 seryjce gazu.
Zgłoś
mazga50 2020-08-17, 4:25 33
Przynajmniej z komarami będzie miał spokój do końca sezonu.
Zgłoś
Tatun 2020-08-17, 6:13 1
Chyba wołał matkę w 0:15
Zgłoś
humalien 2020-08-17, 13:32
Tatun napisał/a:

Chyba wołał matkę w 0:15

wołał "MEDIC" -,- a inni krzyczeli "we need a Medic" co w skrócie oznacza, że potrzebują lekarza xddd Zaś na początku koleś coś krzyczał by oddali mu jego dziewczynę, pewnie zwinęli mu suke xd
Zgłoś
polakwrocek 2020-08-17, 15:21 1
Ciekawi mnie co by się stało gdyby ludzie przynieśli swoje pistolety do paintballi i celowali policji w hełmy aby za pomocą farby najlepiej czarnej zablokować widoczność.
Z proszku chilli można zrobić proszkową "bomby" w celu dyspersji policji.
Do wywracania samochodów wystarczyły by 2 mocniejsze rury stalowe i po 3 chłopa do rury.
Zasadą dźwigni przewrócą i sukę.
Samoblokujące haki na łańcuchu to zakładania na barierki i zrywanie ich przez pociągnięcie przez tłum.
Zastanawiał bym się nad użyciem piany monterskiej w ścisłych kordonach policyjnych. Jednak nie mam pomysłu na jej szybką dyspersję z puszek. Eksplozja mogła by spowodować zapalenie zawartości.

Oczywiście nie myślę tutaj o zabijaniu czy okaleczaniu policji. Bo do tego są prostsze narzędzia. kamienie... benzyna...
Tak sobie myślę co można użyć, jednocześnie nie przekraczając granicy bezpośredniego zagrożenia życia.
Zgłoś
Cudak 2020-08-17, 15:22
Jaki gaz jest lepszy? Zelowy czy w spreju?
Zgłoś
castagir 2020-08-17, 20:26 1
polakwrocek napisał/a:

Ciekawi mnie co by się stało gdyby ludzie przynieśli swoje pistolety do paintballi i celowali policji w hełmy aby za pomocą farby najlepiej czarnej zablokować widoczność.
Z proszku chilli można zrobić proszkową "bomby" w celu dyspersji policji.
Do wywracania samochodów wystarczyły by 2 mocniejsze rury stalowe i po 3 chłopa do rury.
Zasadą dźwigni przewrócą i sukę.
Samoblokujące haki na łańcuchu to zakładania na barierki i zrywanie ich przez pociągnięcie przez tłum.
Zastanawiał bym się nad użyciem piany monterskiej w ścisłych kordonach policyjnych. Jednak nie mam pomysłu na jej szybką dyspersję z puszek. Eksplozja mogła by spowodować zapalenie zawartości.
Oczywiście nie myślę tutaj o zabijaniu czy okaleczaniu policji. Bo do tego są prostsze narzędzia. kamienie... benzyna...
Tak sobie myślę co można użyć, jednocześnie nie przekraczając granicy bezpośredniego zagrożenia życia.

Wiesz co by się stało? Siły porządkowe dostałyby pozwolenie na użycie ostrej.
Zgłoś
Spar1988 2020-08-17, 20:52 1
HAha ale ich wkurwił że ich pozabija, nawet chciało się im biec za zjebem, ale dostał pewnie wpierdol , tego w gazie pewnie nikt nie chciał bić.
Zgłoś
Graf_von_Krolock 2020-08-19, 23:01 1
Raduje się serce,
Raduje się dusza...
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów