Natomiast w necie jest pełno zdjęć z nawet luksusowymi samochodami zawiniętymi na drzewach lub słupach.
Dacza sracza - rumuńskie kartonowe wozidło.
Za strefy zgniotu w samochodzie podczas wyadku odpowiada szkielet, czyli głównie podwozie samochodu. W Sraczach jak widać jest ono wykonane z gówna. Nadwozie, czyli blachy to tylko aspekt stylistyczny pojazdu i nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem podczas wypadku.
Cena nowych Sraczy nie bierze się z nikąd. Polaczek wyda 85 koła na Sracze z salonu i się cieszy, że zaoszczędził w chuj kasy, bo samochód z tego samego segmentu u Skody, czy Kia kosztuje 150 koła, a Beemka, czy Audi, to już wydatek powyżej 200 koła i potem takie kwiatki, jak wyżej...
Odkleiłaś się dziewczynko
Po mieście poruszam się segmentem B, w trasy wyłącznie F. Uważałem to za rozsądne, bo co może mi się stać, ale jak widać, grubo się myliłem...
Jeden kierowca ranny, więcej osób na szczęście nie było.
pojebało cię? chyba więcej osób na nieszczęście nie było ????
Po co takie wysrywy dajesz? Co to za bzdury że strefa zgniotu to głównie podwozie samochodu?
Bo to sadisticowy ekspert od wszystkiego
Bo to sadisticowy ekspert od wszystkiego
Owszem. Jestem tiktokowo-sadolowym ekspertem kiblowym, a moje naukowe wysrywy są poparte bąkiem z dupy.
Owszem. Jestem tiktokowo-sadolowym ekspertem kiblowym, a moje naukowe wysrywy są poparte bąkiem z dupy.
I to mi się podoba. Prawdziwa szczerość i świadomość wartości swoich tak zwanych wysrywów. Brawo
póki co
A po co ten rusycyzm?
;>
każdy jeden
A po co ten germanizm?
;>
Po mieście poruszam się segmentem B, w trasy wyłącznie F.
Kolego, coś Ci się pojebało. Segment F to nie jest Twój stary regał z przedpokoju...
Dacza sracza - rumuńskie kartonowe wozidło.
Za strefy zgniotu w samochodzie podczas wyadku odpowiada szkielet, czyli głównie podwozie samochodu. W Sraczach jak widać jest ono wykonane z gówna. Nadwozie, czyli blachy to tylko aspekt stylistyczny pojazdu i nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem podczas wypadku.
Cena nowych Sraczy nie bierze się z nikąd. Polaczek wyda 85 koła na Sracze z salonu i się cieszy, że zaoszczędził w chuj kasy, bo samochód z tego samego segmentu u Skody, czy Kia kosztuje 150 koła, a Beemka, czy Audi, to już wydatek powyżej 200 koła i potem takie kwiatki, jak wyżej...
Dlatego dojeżdżam fiaty. Tanio, solidnie, wygodnie, bezpiecznie. Kupuję, zajeżdżam, wyrzucam. Jeszcze 5 lat europejskiego postępu i będziemy patrzeć na rosyjską prostą motoryzację z silnikiem 1.6 jak na film s-f. Łada kalina będzie naszym marzeniem po podróżach suvem z silnikiem 0.8 i blachą jak z puszki od piwa.
Więcej szczegółów na trójmiasto.pl. jakim cudem facet żyje, to nie wiem.
Siedział na tylnym
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów