Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
LLime 2024-03-08, 22:48 9
Ale wszyscy pierdolicie.. każdy jeden samochód skończyłby tak samo - widzieliście kiedyś zdjęcia strefy zgniotu w samochodzie? Przód i tył.. o bocznych się tylko mówi.
Natomiast w necie jest pełno zdjęć z nawet luksusowymi samochodami zawiniętymi na drzewach lub słupach.
Zgłoś
BatmanBB 2024-03-08, 22:51 4
Baronessa napisał/a:

Dacza sracza - rumuńskie kartonowe wozidło.
Za strefy zgniotu w samochodzie podczas wyadku odpowiada szkielet, czyli głównie podwozie samochodu. W Sraczach jak widać jest ono wykonane z gówna. Nadwozie, czyli blachy to tylko aspekt stylistyczny pojazdu i nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem podczas wypadku.
Cena nowych Sraczy nie bierze się z nikąd. Polaczek wyda 85 koła na Sracze z salonu i się cieszy, że zaoszczędził w chuj kasy, bo samochód z tego samego segmentu u Skody, czy Kia kosztuje 150 koła, a Beemka, czy Audi, to już wydatek powyżej 200 koła i potem takie kwiatki, jak wyżej...

Odkleiłaś się dziewczynko

Zgłoś
smc 2024-03-08, 22:56 1
To zdjęcie dało mi do myślenia.

Po mieście poruszam się segmentem B, w trasy wyłącznie F. Uważałem to za rozsądne, bo co może mi się stać, ale jak widać, grubo się myliłem...
Zgłoś
poliqon 2024-03-08, 23:00 4
mmm230 napisał/a:

Jeden kierowca ranny, więcej osób na szczęście nie było.

pojebało cię? chyba więcej osób na nieszczęście nie było ????

BigLebovsky napisał/a:

Po co takie wysrywy dajesz? Co to za bzdury że strefa zgniotu to głównie podwozie samochodu?

Bo to sadisticowy ekspert od wszystkiego
Zgłoś
jebacruskiescierwo 2024-03-08, 23:14
Kilometr ode mnie, a dowiedziałem się z sadistica
Zgłoś
Baronessa 2024-03-08, 23:26 2
dgfdfg napisał/a:

Bo to sadisticowy ekspert od wszystkiego

Owszem. Jestem tiktokowo-sadolowym ekspertem kiblowym, a moje naukowe wysrywy są poparte bąkiem z dupy.
Zgłoś
peterka84 2024-03-08, 23:34 3
Baronessa napisał/a:

Owszem. Jestem tiktokowo-sadolowym ekspertem kiblowym, a moje naukowe wysrywy są poparte bąkiem z dupy.

I to mi się podoba. Prawdziwa szczerość i świadomość wartości swoich tak zwanych wysrywów. Brawo
Zgłoś
SkoPio1 2024-03-09, 0:17 1
Trolik1 napisał/a:

póki co

A po co ten rusycyzm?
;>

LLime napisał/a:

każdy jeden

A po co ten germanizm?
;>
Zgłoś
sebnysa 2024-03-09, 3:31 3
smc napisał/a:

Po mieście poruszam się segmentem B, w trasy wyłącznie F.

Kolego, coś Ci się pojebało. Segment F to nie jest Twój stary regał z przedpokoju...
Zgłoś
n1ck.ee 2024-03-09, 5:21
Solidne auto
Zgłoś
Antoni79 2024-03-09, 7:02 1
Baronessa napisał/a:

Dacza sracza - rumuńskie kartonowe wozidło.
Za strefy zgniotu w samochodzie podczas wyadku odpowiada szkielet, czyli głównie podwozie samochodu. W Sraczach jak widać jest ono wykonane z gówna. Nadwozie, czyli blachy to tylko aspekt stylistyczny pojazdu i nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem podczas wypadku.
Cena nowych Sraczy nie bierze się z nikąd. Polaczek wyda 85 koła na Sracze z salonu i się cieszy, że zaoszczędził w chuj kasy, bo samochód z tego samego segmentu u Skody, czy Kia kosztuje 150 koła, a Beemka, czy Audi, to już wydatek powyżej 200 koła i potem takie kwiatki, jak wyżej...

Dlatego dojeżdżam fiaty. Tanio, solidnie, wygodnie, bezpiecznie. Kupuję, zajeżdżam, wyrzucam. Jeszcze 5 lat europejskiego postępu i będziemy patrzeć na rosyjską prostą motoryzację z silnikiem 1.6 jak na film s-f. Łada kalina będzie naszym marzeniem po podróżach suvem z silnikiem 0.8 i blachą jak z puszki od piwa.
Zgłoś
Jarazz 2024-03-09, 7:46 1
Trolik1 napisał/a:

Więcej szczegółów na trójmiasto.pl. jakim cudem facet żyje, to nie wiem.

Siedział na tylnym
Zgłoś
paczfiko 2024-03-09, 11:01
Jest napisane ,, Gdańsk dziś,, a u mniej e jest napisane ,,wczoraj 19:46,,

<lol>
Zgłoś
420710247365 2024-03-09, 12:05
sebnysa napisał/a:

Kolego, coś Ci się pojebało. Segment F to nie jest Twój stary regał z przedpokoju...

Ma e65, dobry tani samochód o niestandardowej estetyce. Projektant dał radę tym których ona razi: "Przecież kiedy siedzisz w samochodzie to nie musisz na niego patrzeć."
Zgłoś
kranik123 2024-03-09, 12:05 1
Sracznia czasem ma ten sam silnik, który jest montowany w mercedesach. Także prestiżowe rumunskue gówno i nieprestizowe niemieckie gówno.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów