Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
Kici-Kici 2024-03-08, 19:55 49
Napisałbyś chociaż z dwa słowa, co się wydarzyło. A konkretnie interesuje mnie, ile było trupów itp. - w końcu to sadistic
Zgłoś
Trolik1 2024-03-08, 19:59 1
No właśnie póki co kierowca żyje, wyciągnięty po rozcinaniu auta.
Zgłoś
mmm230 2024-03-08, 20:00 2
Jeden kierowca ranny, więcej osób na szczęście nie było.
Zgłoś
Trolik1 2024-03-08, 20:03 45
Więcej szczegółów na trójmiasto.pl. jakim cudem facet żyje, to nie wiem.

Zgłoś
baronturbina 2024-03-08, 20:11 6
No to do Elbląga nie wróci. „Another one bites the duster”.
Zgłoś
Sawix 2024-03-08, 20:20 23
ta marka ma blachę jak folia aluminiowa , dlatego to tak wygląda
Zgłoś
PsikutaBezS 2024-03-08, 21:21
Ale żeby dwa podobne samochody uderzyły w tym samym momencie w tą samą latarnie? Jaka jest szansa ? 5% ?
Zgłoś
dw.wrzesinski 2024-03-08, 21:23
Nędza elbląska
Zgłoś
be 2024-03-08, 21:39 1
ładnie się owinął
Zgłoś
Baronessa 2024-03-08, 21:51 25
Dacza sracza - rumuńskie kartonowe wozidło.

Sawix napisał/a:

ta marka ma blachę jak folia aluminiowa , dlatego to tak wygląda

Za strefy zgniotu w samochodzie podczas wyadku odpowiada szkielet, czyli głównie podwozie samochodu. W Sraczach jak widać jest ono wykonane z gówna. Nadwozie, czyli blachy to tylko aspekt stylistyczny pojazdu i nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem podczas wypadku.

Cena nowych Sraczy nie bierze się z nikąd. Polaczek wyda 85 koła na Sracze z salonu i się cieszy, że zaoszczędził w chuj kasy, bo samochód z tego samego segmentu u Skody, czy Kia kosztuje 150 koła, a Beemka, czy Audi, to już wydatek powyżej 200 koła i potem takie kwiatki, jak wyżej...
Zgłoś
ja_nemo 2024-03-08, 22:14 11
Jak pojeb chciał mieć dacie duster nową kurwa ekologiczna z gowna . Pewnie nie jednemu pęknie kiszka bo ja jeżdżę bmw kurwa mordeczko prawie nowe ma tylko 11 lat
Zgłoś
slupczanin 2024-03-08, 22:28 3
Wstawiam link do informacji..
dziennikbaltycki.pl/wypadek-tramwaju-i-samochodu-w-gdansku-kierowca-za...

Lekarz mi mówi że jestem ZDROWO pierdolnięty.
Zgłoś
BigLebovsky 2024-03-08, 22:31 13
Baronessa napisał/a:

Dacza sracza - rumuńskie kartonowe wozidło.
Za strefy zgniotu w samochodzie podczas wyadku odpowiada szkielet, czyli głównie podwozie samochodu. W Sraczach jak widać jest ono wykonane z gówna. Nadwozie, czyli blachy to tylko aspekt stylistyczny pojazdu i nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem podczas wypadku.
Cena nowych Sraczy nie bierze się z nikąd. Polaczek wyda 85 koła na Sracze z salonu i się cieszy, że zaoszczędził w chuj kasy, bo samochód z tego samego segmentu u Skody, czy Kia kosztuje 150 koła, a Beemka, czy Audi, to już wydatek powyżej 200 koła i potem takie kwiatki, jak wyżej...

Po co takie wysrywy dajesz? Co to za bzdury że strefa zgniotu to głównie podwozie samochodu?

mam w dupie małe miasteczka
Zgłoś
M800 2024-03-08, 22:38 17
100 koła za dacie:, która jeszcze 3 lata temu kosztowała 55. Popierdoliło nieźle i widać efekty.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów