📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
Napisałbyś chociaż z dwa słowa, co się wydarzyło. A konkretnie interesuje mnie, ile było trupów itp. - w końcu to sadistic
No to do Elbląga nie wróci. „Another one bites the duster”.
Ale żeby dwa podobne samochody uderzyły w tym samym momencie w tą samą latarnie? Jaka jest szansa ? 5% ?
Nędza elbląska
Dacza sracza - rumuńskie kartonowe wozidło.
Za strefy zgniotu w samochodzie podczas wyadku odpowiada szkielet, czyli głównie podwozie samochodu. W Sraczach jak widać jest ono wykonane z gówna. Nadwozie, czyli blachy to tylko aspekt stylistyczny pojazdu i nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem podczas wypadku.
Cena nowych Sraczy nie bierze się z nikąd. Polaczek wyda 85 koła na Sracze z salonu i się cieszy, że zaoszczędził w chuj kasy, bo samochód z tego samego segmentu u Skody, czy Kia kosztuje 150 koła, a Beemka, czy Audi, to już wydatek powyżej 200 koła i potem takie kwiatki, jak wyżej...
Sawix napisał/a:
ta marka ma blachę jak folia aluminiowa , dlatego to tak wygląda
Za strefy zgniotu w samochodzie podczas wyadku odpowiada szkielet, czyli głównie podwozie samochodu. W Sraczach jak widać jest ono wykonane z gówna. Nadwozie, czyli blachy to tylko aspekt stylistyczny pojazdu i nie ma nic wspólnego z bezpieczeństwem podczas wypadku.
Cena nowych Sraczy nie bierze się z nikąd. Polaczek wyda 85 koła na Sracze z salonu i się cieszy, że zaoszczędził w chuj kasy, bo samochód z tego samego segmentu u Skody, czy Kia kosztuje 150 koła, a Beemka, czy Audi, to już wydatek powyżej 200 koła i potem takie kwiatki, jak wyżej...
Jak pojeb chciał mieć dacie duster nową kurwa ekologiczna z gowna . Pewnie nie jednemu pęknie kiszka bo ja jeżdżę bmw kurwa mordeczko prawie nowe ma tylko 11 lat
Wstawiam link do informacji..
dziennikbaltycki.pl/wypadek-tramwaju-i-samochodu-w-gdansku-kierowca-za...
dziennikbaltycki.pl/wypadek-tramwaju-i-samochodu-w-gdansku-kierowca-za...
Po co takie wysrywy dajesz? Co to za bzdury że strefa zgniotu to głównie podwozie samochodu?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów