Zdziwiony, że o 4 rano w Gdańsku jest czyściutko, bez żadnych porozwalanych śmieci. Czyściej niż w jakimkolwiek angielskim mieście.
Zdziwiony, że o 4 rano w Gdańsku jest czyściutko, bez żadnych porozwalanych śmieci. Czyściej niż w jakimkolwiek angielskim mieście.
Już nie za długo tak będzie.(...)
Niby dlaczego? pisobolszewicy wydali kilkaset tys wiz dla "inżynierów" i nadal jest porządek. Choćbyś nie wiem jak mocno sie o to modlił, to demokratyczna koalicja sytuacji nie pogorszy.
No tak było rudy potwierdzi.
Nie oszukujmy się, mamy III Wojnę Światową.Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
Prokurator potwierdził, i świadkowie, czyli pracownicy ambasad. i są dowody, w postaci mejli, nagrań i zeznań samych "inżynierów". Ale ty i tak wolisz wierzyć pisowskiemu kłamcy/przestępcy.
Jak już wcześniej napisałem: tak było rudy potwierdzi.
I od siebie dodam że: lemingi łykną, jak małpa kit.
Jak już wcześniej napisałem: tak było rudy potwierdzi.
I od siebie dodam że: lemingi łykną, jak małpa kit.
Zaprzeczanie faktom nie sprawi, że one nie miały miejsca, ale na szczęście mamy demokrację i Ty możesz sobie wierzyć we wszystko, od płaskiej ziemi, po niewinność zorganizowanej grupy przestępczej, jakim było pis.
Zaprzeczanie faktom nie sprawi, że one nie miały miejsca, ale na szczęście mamy demokrację i Ty możesz sobie wierzyć we wszystko, od płaskiej ziemi, po niewinność zorganizowanej grupy przestępczej, jakim było pis.
I vice versa.
I rozumiem co to syndrom sztokholmski.
Niby dlaczego? pisobolszewicy wydali kilkaset tys wiz dla "inżynierów" i nadal jest porządek. Choćbyś nie wiem jak mocno sie o to modlił, to demokratyczna koalicja sytuacji nie pogorszy.
Nawet jeśli to prawda z tymi wizami że na targu w Somalii to myślisz że jak tu przyjechali to zostali ? Dostali się na zachód dokumenty do pieca i podanie o azyl na zachodzie. Relokacja która nastąpi za kilka miesięcy i posyłani Polsce migranci to nie będą kobiety i dzieci. Będzie to element który jest trudny do opanowania. UE występuje jeszcze łączenie rodzin za jednym idzie średnio 5
Kolejna sprawa to zrównanie socjalu w UE żeby takie kraje jak Polska były atrakcyjne. Nie martw się unia dołoży do socjalu w Polsce dla biednych inżynierów. A twój niemiecki Donald powie że kasy nie ma i musimy wziąć 1000 czy 2000 będzie twierdził że to kropla w morzu. Przez nienawiść do PiSu jesteś gotów być niewolnikiem zachodu. A jeśli myślisz że jesteśmy poza zainteresowaniem europejskich braci to się mylisz. W Polsce nikt nie rzędzie samodzielnie teraz żądzą niemcy. Polska ma być biedna i tanią siłą robocza. Inżynier nie pracuje.
Polacy w końcu dołączą do świata, który do tej pory oglądali w TV lub internecie. Likwidacja Polski będzie gratis
Nawet jeśli to prawda z tymi wizami że na targu w Somalii to myślisz że jak tu przyjechali to zostali ? Dostali się na zachód dokumenty do pieca i podanie o azyl na zachodzie.(...)
Ależ to oczywiste, że tu nie zostali, mimo wydania setek tysięcy wiz przez poprzednią władzę. Rozjebuje mnie logika niedorozwiniętych pisowców, którzy myślą, że Tusk ich wpuści miliony i wszyscy zostaną. Czyli co, drastycznie poprawi się nasza sytuacja ekonomiczna?
Pomijając już sam fakt, że przyjęliśmy miliony Ukraińców (dzięku którym tak nota bene nasza gospodarka jeszcze jakoś dyszy) i rząd KO nigdy na żadnym etapie nie zgadzał się, by nam dołożyć jeszcze murzynków.
ale ciemnota łyka wszystko, co kaczystan powie, nawet największe brednie.
ale ciemnota łyka wszystko, co kaczystan powie, nawet największe brednie.
Uśmiałem sie jak norka. To niby nasz rząd będzie decydował kogo i ilu będą re lokować ( czyli przymusowo przesiedlać) do nas Niemcy ?
Serio ? Rudy się postawi i uwali swoją karierę na jakiejś ciepłej unijnej posadce ?
Uśmiałem sie jak norka. To niby nasz rząd będzie decydował kogo i ilu będą re lokować ( czyli przymusowo przesiedlać) do nas Niemcy ?
Serio ? Rudy się postawi i uwali swoją karierę na jakiejś ciepłej unijnej posadce ?
Wyznawcy sekty tak już mają. Robienie kurwy z logiki to ich sport codzienny
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów