Facet zajął 2 miejsca do parkowania skośnego i zaparkował cwaniacko równolegle. Już wcześniej jeden typ robił zadymy z tego powodu na pół osiedla, więc naturalnie podejrzany jest właśnie on.
Facet zajął 2 miejsca do parkowania skośnego i zaparkował cwaniacko równolegle. Już wcześniej jeden typ robił zadymy z tego powodu na pół osiedla, więc naturalnie podejrzany jest właśnie on.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Osobiście polecam
a dodatkowo jak wziąłem go pod gorącą wodę, to się kutas rozpuścił
współczuję ci
ps. hejterzy - jak będziecie mieć własny samochód to zrozumiecie.
To jest przesada. karą powinno byc coś co go upokorzy, albo zajmie mu czas (np odklejanie kutacha karnego), no ale kurwa, komuś sprejem samochód mazać? Popierdolone
zdjecia z Jaworzna osiedle gigant hehe jest filmik odnośnie jego parkowania
Jaworzno to dziwna mieścina musi być
Żadne mydła, płyny domowe, benzyna czy inne w rozcieńczalniki nie dawały rady
A trzeba było spróbować etanolem,
współczuję ci
za to twoja stara się zachwyca i dławi... .
jak już coś cytujesz to cytuj do końca zdania:
"dodatkowo jak wziąłem go pod gorącą wodę, to się ku*as rozpuścił i rozciągnął na całe dłonie. "
za to twoja stara się zachwyca i dławi... .
jak już coś cytujesz to cytuj do końca zdania:
"dodatkowo jak wziąłem go pod gorącą wodę, to się ku*as rozpuścił i rozciągnął na całe dłonie. "
nie wiem czy to brzmi lepiej
OPowiem wam jak ja oduczyłem się dawać karne kutasy
Pewnego dnia lekko spóźnoiny do pracy wybiegam na parking i moje autko zastawione przez jakiegoś matiza - przed moim krawężnik 35 cm (nie da się), odczekałem z minutkę i niewiele myśląc wyciągnałęm naklejkę A4 z kutachem i naklejam na środek szyby matiza. W połowie "prasowania" ręką widzę parę staruszków, siwiuteńkie gołąbeczki niczym moi dziadkowie, macha dziadek ręką i na tyle ile zdrowie pozwala zmierzają z uśmiechem do mnie... Kówa jaki wstyd - przeszedłem jak burza przez te 35 cm, jeszcze ich często widywałem z niedodrapanym a4 na szybie.
Chętnie bym zobaczył ten twój 35cm krawężnik, bo krawężniki mają 30cm wysokości, z czego zazwyczaj MINIMUM 20 jest osadzone poniżej nawierzchni.
Kurwa dokładnie. Parkuje między autami, później wracam jak jest pusto i liczę na to że na szybie nie znajdę karnego kutasa.
tępaki a widzicie tu taką sytuację jak z tego obrazka?
Tępe chuje a może taka była jego historia ? Menelstwo mu zniszczyło samochód i tyle
a kogo to obchodzi? ważne że można kogoś publicznie upokorzyć! dla zasady!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów