Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Kolejny dowód na to, że baby nie nadają się praktycznie do żadnej roboty. Jedynie do rodzenia bachorów i umilania czasu facetowi. Na służbie pewnie tak samo kompetentna, jak po...
TY sie nie nadajesz nawet do tego. Bo nawet zulowi czasu nie umilisz.
Ps. to Nowa Ruda jeszcze istnieje ? Jugów też .
Taki duży chłopak i dał się babie zatrzymać, jeszcze blond policyjnej suce. Srogie ćpanie
Najbardziej rozpierdala mnie ten sznur samochodów i nikt nic nie robi,.. widać, że akcja się rozkręca to nie lepiej siedzieć na dupie cicho może jakoś będzie... a chuj może jutro typ pierdolnie mi dziecko na pasach... ale ja tam byłem cicho... no toć kurła... .LUDZIE !!! Weźcie
Po chuju to zatrzymanie obywatelskie. Powinna jak ktoś tam wyżej napisał jechać za nim i utkać pizde a nie z łapami do typa lol
Nie wiem czego ona oczekiwała... Profesjonalnie to chyba byłoby powiadomić służby i jechać za nim dla niepoznaki, ale chuj wie, nie znam się. Niech się cieszy, że nie zarobiła kosy.
Dokładnie tak. To doskonale odzwierciedla przydatność bab w policji - przydatność level<0.
Kolejna Rambo w mundurze która myśli że odznaka zapewnia nieśmiertelność.
Jak ci narkoman rozjedzie 500+ to też będziesz spokojnie patrzył. Dorośniesz, to zrozumiesz...
Kolejna Rambo w mundurze która myśli że odznaka zapewnia nieśmiertelność.
Przykro mi ćpunie jebany że policmajsterka w dobrej sprawie unieszkodliwiła Ci Twojego dilerka któremu grałeś na flecie za chrzczoną fetkę xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów