📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Widocznie mają mniej silników niż Chińczyków.
Oooooo trzeci komentarz i jeszcze nikt się nie przypierdolił do Hala
A chińczyk pierdoła, tak to jest jak się oszczędza na robocie zamiast zdjąć całość na ziemię to se na takim gównianym stoliku postawili, wystarczyło lekko pociągnąć i pooooszło w pizdu.
Driver19cm napisał/a:
Oooooo trzeci komentarz i jeszcze nikt się nie przypierdolił do Hala
mimo wszystko ludzie spia o 5 rano ale:
另一个肮脏的哈尔曼踢
czy jakos tak
skurwysyn za malo sie poświęcił za co mu płacą? miał wystarczająco czasu na reakcję żeby całą głowę podłożyć i zamortyzować a teraz kila czesci sie znajdzie do wymiany
Przez te jebane chinskie napisy nie widac czy przypierdolil sobie w leb czy polamal rece... nosz kurwa...
KebabRemover napisał/a:
skurwysyn za malo sie poświęcił za co mu płacą? miał wystarczająco czasu na reakcję żeby całą głowę podłożyć i zamortyzować a teraz kila czesci sie znajdzie do wymiany
Płakał, bo teraz taki silnik to jego parę wypłat, i skąd on teraz weźmie takie pieniądze?
Nikt z was już nie pamięta, jak wyglądała praca u prywaciarza, odpowiedzialność materialna, za wszystko i 5 zł na godzinę.
Pewnie sie nie znam, ale silnika nie wyciąga się czasem od góry?
Tomikchomik1 napisał/a:
Pewnie sie nie znam, ale silnika nie wyciąga się czasem od góry?
Wyciąga się zazwyczaj od góry ale ten opuścili ze skrzynią i sankami - w niektórych autach tym sposobem można i wbrew pozorom mniej pierdolenia
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów