Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
policjanty zapominają, że mały karakan prędzej czy później wykituje, władza się zmieni, a ludzie zagłosują za partią która będzie chciała rozliczyć 2020 i 2021... i pyk, nie będą mieli emeryturek, a może nawet zostaną ubrani w pasiaki?
Taaa... Do władzy dojdzie PO (albo PO Bis aka "Polska 2050") bo Polacy to debile i dają się dymać jak dziwka. Czy rozliczą 2020 i 2021 - a czy PiS rozliczył Warszafkę za dziką reprywatyzację? 5 lat pełni władzy i Hanka dalej nawet nie ma sprawy w sądzie a co dopiero odsiadka i konfiskata majątku, żadna inna afera i aferka PO nie została należycie rozliczona NIC. A to rozliczanie afer PO miało być motorem napędowym PiS. Nie ma co liczyć, że po wyborach 2023 coś się zmieni, Polacy wybiorą znowu te same od 30 lat mordy z Bandy Czworga
W przeciwieństwie do Ciebie wieśniaku nie mieszkam w chacie tylko w domu. Pewnie jeszcze zamiast podłogi masz klepisko.
Nawet Ci nie pocisnąłem,a mógłbym. A ty zaraz od wieśniaków. Jeśli tak Cię zabolało stwierdzenie chata to napisze jeszcze raz. Wchodzi Ci jeden typ do domu i dzwonisz na tą policje, którą nazywasz psami, z płaczem.
I pamiętaj. Nie otwieraj Gazownikowi
W domu
od pokoleń u mnie w rodzinie nie było policjanta wiec pudło
Ale gdybym ja był w sytuacji tego policjanta to od 2.50 min. byś widział jelito grube "dziennikarza "
a jeśli nie umiesz odróżnić wyrazy szacunku od bronienia no to sorry ale nie mamy o czym gadać
czy szanuje prace tego policjanta ? TAK bo on spotyka takich kretynów co chwile
czy go bronie nie bo tak samo mnie wkurwia ta cała alla pandemia jak 90 % polaków a nawet europejczyków ale czy jak będę się zachowywał jak pajac i krzyczał do policjantów to coś zmieni teraz jest katolicki pis jutro będzie Ahmedowe po-ko a pojutrze homoseksualna lewica wiec nie interesuje mnie polityka bo i tak się nic w tym kraju nie zmieni bo jesteśmy sprzedani uni europejskiej każdy polityk jest korumpowany i bierze kasę żeby, Niemcy mieli tanią siłę roboczą (polaka)
możesz wierzyć lub nie ale za 5 lat sam to zobaczysz partia się zmieni a polityka sprzedaży polski nie.
Ci co walczyli za Polskę przewracają sie w grobie
Nie było, bo się nie udało i siedzą w straży miejskiej.
Jebać policje he he. Wystarczy jeden typ który wchodzi ci na chatę i po nich dzwonisz. Pewnie z szybkiego wybierania
I przyjeżdżają jak już chata opierdolona, a rodzina wyruchana, bo nic nie można zrobić włamywaczowi, inaczej sprawa w sądzie, gdzie kolejne kurwy o podobnej mentalności przyjebią wyrok za obronę mienia.
...nagle rodzice kaczych dostają wille na Żoliborzu i dobre posady na uczelni.
...
Zapomniałeś o głównej roli dla bliźniaków w jednym z niewielu kolorowych filmów z tamtych czasów w polskiej kinematografii. Jeszcze 20 lat później pojawiały się filmy BW, a dzieci AKowca dostały rolę w kolorowej produkcji w roku '62.
Dziwna historia.
Zadam ci zagadkę. Rodzice kaczych byli w AK. Po wojnie żołnierze AK było prześladowani przez komuchów. Cześć żołnierzy ak uciekło za granice żeby ratować życie. Cześć zamordowali komuniści. W tej powojennej Polsce w której polowano na żołnierzy AK nagle rodzice kaczych dostają wille na Żoliborzu i dobre posady na uczelni.
Jak to się stało?
Bo mi się wydaje że chyba "troszkę" musieli się pruć na kolegów z AK...
Absolutnie każdy w rządzie to albo ktoś kto siedział w komunistycznych układach albo jest jakimś pociotkiem z rodziny a genialni wyborcy jeszcze takich komuchów jak Miller wysyłają do Brukseli na ciepły stołek, dlatego nigdy tu dobrze nie będzie
jestem dumny z zachowania tego policjanta i policjantów, ja już dawno bym mu wyjebał
Brawo panowie brawo nie dajcie się sprowokować !!!!!
ty kurwo obyś. zdechł
Jebać policje he he. Wystarczy jeden typ który wchodzi ci na chatę i po nich dzwonisz. Pewnie z szybkiego wybierania
Po to płaci podatku imbecylu, żeby w razie zagrożenia życia i zdrowia dzwonił po psy. Od tego oni są, ale nie od tego, żeby ganiać ludzi bez maseczki czy obstawiać wejścia do restauracji.
Absolutnie każdy w rządzie to albo ktoś kto siedział w komunistycznych układach albo jest jakimś pociotkiem z rodziny a genialni wyborcy jeszcze takich komuchów jak Miller wysyłają do Brukseli na ciepły stołek, dlatego nigdy tu dobrze nie będzie
Chyba nie zrozumiałeś "zagadki".
labadziara bez brwi, łyka spocone chuje jak fryty z mc
dla zysku być kurwą, to gorzej niż prostytutka.
dla zysku być kurwą, to gorzej niż prostytutka.
Ale prostytutka to właśnie dla zysku jest kurwą
Te policmajstry kiedyś odpowiedzą za udział w zorganizowanej grupie wykonującej przestępcze rozkazy, jak kiedyś sbki za pałowanie strajkujących, teraz ludzie mają kamerki a psy swoje kartoteki, wszystko im będzie wytknięte. A my jesteśmy zwykłymi baranami które by gówno żarły gdyby im Morawiecki powiedział żebyśmy jeszcze trochę wytrzymali i jeszcze trochę pojedli tego ryżu z gównem, bo wtedy niebawem będzie na nowo mormalnie
Akurat sbecy to za nic nie odpowiedzieli.
A ta grupa zjebów z tym chujkiem mądrzącym się to jeszcze zapukają do drzwi. Policja wie jak działać. Spoko.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów