Brawo panowie brawo nie dajcie się sprowokować !!!!!
jestem dumny z zachowania tego policjanta i policjantów, ja już dawno bym mu wyjebał
Ja tam myślę, że szybko bym skończył karierę policjanta, prawdopodobnie przez ostrzegawczy strzał w głowę takiego debila...
Może nie jestem profilerem, ale od razu widać jaki zawód pełni ten pajac - zawód syn.
Skurwysyn dokładniej
JaTe policmajstry kiedyś odpowiedzą za udział w zorganizowanej grupie wykonującej przestępcze rozkazy, jak kiedyś sbki za pałowanie strajkujących, teraz ludzie mają kamerki a psy swoje kartoteki, wszystko im będzie wytknięte. A my jesteśmy zwykłymi baranami które by gówno żarły gdyby im Morawiecki powiedział żebyśmy jeszcze trochę wytrzymali i jeszcze trochę pojedli tego ryżu z gównem, bo wtedy niebawem będzie na nowo mormalnie
Wstawaj Pitteroo zesrałeś się
pan TW. BOLEK się dogadał
sb i ub mają po 6 k emerytury najmniej wiec nie pierdol mi farmazonów
jestem dumny z zachowania tego policjanta i policjantów, ja już dawno bym mu wyjebał
Pewnie Twój tatuś pracuje w policji, że ich tak bronisz. Albo sam jesteś psem...
Jebać policję!
Jebać policję!
ale jak ci zapierdolą rower z korytarza to pójdziesz do funfli z bloku żeby ci poszukali roweru?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów