📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
Mogła się pod dystrybutor podpiąć
Czemu tu się dziwic, niektórzy uwazaja zwykłe zwierze za członka rodziny. Nawet pomagaja się pieskom "odstresowac" waląc im gruchę w domowym zaciszu. Tak jak pokojówki w XiX wieku dorastajacym szlachcicom.
Lepiej być niezadowolonym człowiekiem niż zadowoloną świniaą; lepiej być niezadowolonym Sokratesem, niż zadowolonym głupcem. A jeżeli głupiec i świnia są innego zdania, to dlatego, że umieją patrzeć na sprawę ze swojego punktu widzenia.
Dość ze gruba, głupia to na dodatek wygląda jak klaun albo trans, mam nadzieje ze dostanie mega sraczki po tym i syfa na mordzie.
Film edukacyjny jak powstaje heineken. Zgadzałoby się to z moimi obserwacjami, bo to piwo nie wietrzeje tylko się zaśmierdza po kilku godzinach.
Czy to rafalala?
Jak ten pies zaczął lać do kubka zatrzymałem nagranie. @Angel kurwa ja tu jem kanapkę!
I tak właśnie postrzegam miłośników psów.
Cytat:
Ja pierdolę. Na podwieczorek pewnie zje jego gówno.
Pomyśl co z nim zrobi w nocy
Ta przynajmniej jakoś urozmaiciła sobie dzień
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Ta przynajmniej jakoś urozmaiciła sobie dzień
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów