18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Gdy ciemno na przystanku
lukzab2 • 2013-02-11, 0:48
Wraz z kolegami znalazłem doskonały sposób na odczytanie rozkładu jazdy jak jest kurewsko ciemno.

Materiał własny
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
kwiat3k 2013-02-11, 3:43 18
kto się spina ten pedał
Zgłoś
N................s 2013-02-11, 3:55 7
nie ma co tu dawac wlasnych materialow bo nic nikomu sie kurwa nie podoba. i kto tu jest zjebanym gimbem O.o?
Zgłoś
m................3 2013-02-11, 4:21
się chopaczki cieszą
Zgłoś
stalin_za_mlodu 2013-02-11, 4:24 4
kwiat3k napisał/a:

kto się spina ten pedał

I niech ten oto post zamknie dyskusję z baranimi cycami, którzy się, kurwa, jak tylko mogą zapienić -- zapieniają.
Z takich oto baranich cyców jakimi są w przyszłości wyrastają społeczniaki.
Zgłoś
S................x 2013-02-11, 4:28 14
lukzab2 napisał/a:

mam bynajmniej jakieś wspomnienia z głupich zabaw z kolegami .

Zgłoś
Z................y 2013-02-11, 6:25
No cóż bydło, tylko ręce rozłożyć.
Zgłoś
Goriss 2013-02-11, 6:40 1
Osobiście uważam że pomysł oryginalny, a społeczeństwo na tym nie ucierpiało. Jego włosy, jego sprawa, a jak komuś to przeszkadza to powinien się skupić bardziej na sobie.. tak delikatnie mówiąc.
Zgłoś
elvis02 2013-02-11, 7:37 3
Fajna akcja chłopaki Piwko leci. Na górze jest strasznie dużo prawiczków napinaczy, ale się autorze nie przejmuj wcale
Zgłoś
rusofil 2013-02-11, 7:57 1
Jeśli to jest dobry pomysł, to współczuję. Nie wierzę, że żaden nie miał przy sobie telefonu. Poza tym co za debil wpadłby na pomysł, by podpalić koledze łeb, nawet jeśli był zabezpieczony? Ja pierdolę, dokąd to społeczeństwo zmierza.
Zgłoś
C................r 2013-02-11, 8:01 1
Materiał własny - to na plus. Co nie zmienia faktu, że materiał wybitny nie jest. Tak, może się podobać osobom, powiedzmy, do 21-23 roku życia, co zresztą widać po komentarzach. Kiedy byłem w tym wieku też różne dziwne numery odwalaliśmy z kolegami, ale mieliśmy jednak troszkę więcej polotu... I BYNAJMNIEJ nie narzekam na brak wspomnień.
Zgłoś
V................t 2013-02-11, 8:08 4
@rusofil

ja pierdolę, jak Ty się spinasz.
Trzeba być debilem (w tym przypadku debilką ) aby myśleć, że ktoś jest na tyle upośledzony, aby nie zdawać sobie sprawy z istnienia takiego wynalazku jakim jest TELEFON KOMÓRKOWY. Przecież dziecko z padaczko-pierdolcem i syndromem Pinokia zorientowałoby się, że to forma żartu. Jak będziesz tak traktować ogół- będziesz mieć przejebany żywot.

Jaki komentarz od Ciebie by nie wypełzł, to nienawiść, w chuj true-misanthropy-666. Zabawne to i śmieszne, no ale...cóż. Mogę się przynajmniej pośmiać, czytając komentarze i natknąć się na Twoje anty-ludzkie wypociny. Metal Forever, nie? Trzeba kreować wizerunek wkurwionego, gnuśnego na cały świat mizantropa, aby później czuć się wewnętrznie "lepiej".
Zgłoś
donwasyle 2013-02-11, 8:25
"jebie starym kapciem" to na chuj z ciapatymi chodzicie?
Zgłoś
Ando 2013-02-11, 9:27 1
a ja propsuję cie sąsiad! byle ci łba nie spaliło do samych jaj!
Zgłoś
U................l 2013-02-11, 10:20 1
zajebisty sposób, normalnie czacha dymi.
Zgłoś
rockmore 2013-02-11, 10:34
Sawiś, jak dla mnie to hard.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem