Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:19

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
psysutra 2013-06-16, 13:48
Jedyną pracę, którą mogę zgnoić to urzędasów. Co do reszty- możecie zamknąć japy.

Za biurkiem robota to też nie jest lajcik, o czym świadczy chociażby to, że się nabawiłem przez to problemów z kręgosłupem od ciągłego siedzenia.
Zgłoś
callis 2013-06-16, 13:57
"największych nierobów pod słońcem - nauczycieli"

ciekawe kto Cię nauczył pisać i czytać... A poza tym spróbuj sobie pójść do gimnazjum na 8 godzin... Nie mówię oczywiście, że nie ma nauczycieli nierobów - ale w każdej dziedzinie znajdzie się jakiś nierób.
A co do obiadków za free - to ciekawe co mówisz... Pracowałam już w kilku szkołach i nie spotkałam się z tym, żeby cokolwiek było za darmo. Dodatkowo za swoją marną pensję muszę sama zaopatrywać się w pomoce naukowe, książki, kserówki itp. bo państwowa szkoła nie ma możliwości zapewnić mi ich w ramach miejsca pracy... Każdy nauczyciel pracuje tak jak Ty 40 godzin tygodniowo, czasem więcej bo wspomniana marna pensja nie wystarcza do pierwszego...
Zgłoś
grubson 2013-06-16, 14:08
Mój szef zwykł mawiać :"Każda praca jest fajna, póki nie jest moja".
I niestety to prawda.
A co do filmiku - piwo leci, trzeba umieć umilić sobie pracę, szczególnie na budowie, bo inaczej można ześwirować.
Do hejterów - a może Ci panowie mają przymusową przerwę, bo tak zapierdalali, że im się materiał skończył, i czekają aż pan mgr. inż. technik środowiska im coś na dach podrzuci ?
Zgłoś
emilek1991 2013-06-16, 14:51 1
8 lub 12 godzin sie zapierdala na budowie a w krytycznych sytuacjach gdy termin sie zbliza to po 48 a rekordowo 72 było budowlanka to cięzki kawałek chleba.
Zgłoś
Pajoresko 2013-06-16, 15:32
Tuskobus napisał/a:

Tak to jest jak człowiek przychodzi do pracy i tylko udaje, że pracuje.... Bo po efektach prac większości robotników, nie można stwierdzić, że do swojej pracy się przykładają...

a Ty byś się przykładał do pracy za takie gówniane pieniądze?
Zgłoś
luxik1988 2013-06-16, 19:52
callis napisał/a:

"największych nierobów pod słońcem - nauczycieli"

ciekawe kto Cię nauczył pisać i czytać... A poza tym spróbuj sobie pójść do gimnazjum na 8 godzin... Nie mówię oczywiście, że nie ma nauczycieli nierobów - ale w każdej dziedzinie znajdzie się jakiś nierób.
A co do obiadków za free - to ciekawe co mówisz... Pracowałam już w kilku szkołach i nie spotkałam się z tym, żeby cokolwiek było za darmo. Dodatkowo za swoją marną pensję muszę sama zaopatrywać się w pomoce naukowe, książki, kserówki itp. bo państwowa szkoła nie ma możliwości zapewnić mi ich w ramach miejsca pracy... Każdy nauczyciel pracuje tak jak Ty 40 godzin tygodniowo, czasem więcej bo wspomniana marna pensja nie wystarcza do pierwszego...

Ciekawe w którym gimnazjum nauczyciel pracuje od 8:00 do 16:00. Lekcje najpóźniej kończą się około 14:15, chyba, że raz w tygodniu trafi się jakieś kółko. Czasami trafia się dzień, w którym przyjeżdżasz na 8:50 bądź później. Weźmy średnią 6 lekcji dziennie, to wychodzi 4,5h pracy. Czy to naprawdę tak dużo aby narzekać na swój ciężki los. Uwierz mi - ludzie mają znacznie gorzej. Zwłaszcza teraz. Nie jestem tutaj, aby Cię obrażać bo to nie jest moim celem. Chcę tylko powiedzieć, że praca nauczyciela jest jedną z prac najmniej męczących.

Szczerze - do pracy w dzisiejszym gimnazjum nie trzeba mieć jakiejś wielce specjalistycznej wiedzy, bo to w większości kurwa debile są. Słowem - od razu możesz ograniczyć koszt kupna pomocy naukowych.

Obiady za free - no cóż. Musiałaś bardzo chujowo trafić, bo u nas karmią nie tylko obecnych nauczycieli, ale też ich rodziny i nauczycieli emerytowanych.
Zgłoś
Novik 2013-06-17, 13:33 1
polska budowa ;] piwo nie takie rzeczy się robiło a gimby co nie pracowali niech zamkną mordę bo tylko potrafią napisać "tak i się opierdalaja"
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem