Najmocniejsza dmuchawa STHIL na świecie, przesuwa wszystko i każdego.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak to jest jak człowiek przychodzi do pracy i tylko udaje, że pracuje.... Bo po efektach prac większości robotników, nie można stwierdzić, że do swojej pracy się przykładają...
Cytat:
Tak to jest jak człowiek przychodzi do pracy i tylko udaje, że pracuje
Co ma zostać zrobione i tak będzie, a przynajmniej troche rozrywki w pracy chłopaki "zażywają". Zresztą jak widać świeci słońce, więc należy się co jakiś czas "przerwa na papierosa" żeby się nie przegrzać, albo co gorsza, udaru nie dostać.
To nie jest praca za biurkiem w klimatyzowanym pomieszczeniu, albo w markecie na dziale z mrożonkami.
Slyszalem juz ze Polski pracownik to fachowiec i czarodziej, ale to..
ale sie ktos nudzi japierdole co za dno
Tuskobus napisał/a:
Tak to jest jak człowiek przychodzi do pracy i tylko udaje, że pracuje.... Bo po efektach prac większości robotników, nie można stwierdzić, że do swojej pracy się przykładają...
proponuję zaznać prawdziwej roboty fizycznej - takiej gdy pot leje się po dupie a ręce odmawiają posłuszeństwa i to nie raz a dzień w dzień a odechce Ci się kiepskiej krytyki, miałem przyjemność pracowania przy kostce brukowej i mimo tego że również pozwalaliśmy sobie od czasu do czasu na różne wygłupy praca była zawsze wykonana a terminy dotrzymane w koncu ekipy tak jak i ludzie są różne. To nie jest praca w klimatyzowanym biurze gdzie i tak większość sobie folguje bardziej niż ci panowie. Gwarantuję Ci że dni spędzone w upale czy też w marznącym deszczu, wypełnione ciężką wykańczającą pracą potrafią doprowadzić człowieka do końca wytrzymałości(to nie jest takie proste wielu wymięka), nic wtedy tak nie rozluźnia atmosfery i nie zacieśnia więzów koleżeńskich jak chwilka beztroskiej głupoty, w koncu czesto jest to praca niebezpieczna i czlowiek nie moze sobie pozwolić na permanentne stresowanie się a dobre relacje z kolegami od których często zależy nasze bezpieczeństwo są równie ważne.
Żeby nie było, w życiu juz trochę popracowałem a obecnie pracuję przy komputerze i zajmuje się grafiką, więc mam świadomość tego co mówię, niedogodnością jest jedynie stres zwiazany z dotrzymaniem terminów czy ew. odrzucaniem projektów przez klienta.
A propo pracowania i udawania ze się pracuję, w biurze nonstop widzę u kogoś na monitorze FB albo kwejka.
Troche dystansu i rozrywki w tym pojebanym kraju Mi tam sie morda usmiechneła wiec dla chlopaków szacun i piwko leci
Budowlanka jest ciężka i przejebana ale, praca na dachu w upał to już czyste skurwysyństwo. Gorsza jest tylko stara wełna mineralna z kurzem na poddaszy przy 40 stopniach na zewnątrz;D
Jako że wiele czasu pracowałem po budowach mam dla budowlańców wielki szacunek. Poza tym nie takie rzeczy się odpierdalało;D
Jako że wiele czasu pracowałem po budowach mam dla budowlańców wielki szacunek. Poza tym nie takie rzeczy się odpierdalało;D
Mam łacha z ludzi co narzekają na budowlańców, bo pewnie nawet nigdy nie robili u "szwagra" na budowie Zapierdalaj sobie 8 albo 12h w pełnym słońcu z 1 albo 2 przerwami. Powodzenia.
Poza kamerą to chłopaki rozmawiają o kursach walut, francuskich winach i wpływie czynników antropogennych na homeostazę ekosystemu, a to tylko tak dla beki
W urzędach w czasie ośmiu godzin pracy Panie i Panowie rzeczywiście pracują tylko, gdy kierownik patrzy, czyli wyszłoby z tego jakieś 2-3 godzinki. Często zapierdalają sobie do sklepów w godzinach pracy, do stomatologa, do fryzjera, na pocztę, do banku. Ale ich nikt nie obraża, bo tego nie widać.
Nie jestem budowlańcem, ale cenię ich pracę bardziej, niż pracę największych nierobów pod słońcem - nauczycieli tak skarżących się na swój ciężki los ( ''O kurwa - muszę wstać na ósmą do roboty'' czy też ''Ja jebie, mam 30 kartkówek do sprawdzenia na jutro"). Wszystkie soboty i niedziele wolne, praca od 8:00 maksymalnie do 14-15, wakacje, ferie, święta - wolne. Obiady w szkołach za free. Kwiatki, czekoladki na dzień nauczyciela i zakończenie roku. Wycieczki w najróżniejsze miejsca w Polsce i Europie. Może jest tu ktoś nauczycielem i to go obraża, ale kurwa nie lubię ich i w żaden sposób nie cenię.
Nie jestem budowlańcem, ale cenię ich pracę bardziej, niż pracę największych nierobów pod słońcem - nauczycieli tak skarżących się na swój ciężki los ( ''O kurwa - muszę wstać na ósmą do roboty'' czy też ''Ja jebie, mam 30 kartkówek do sprawdzenia na jutro"). Wszystkie soboty i niedziele wolne, praca od 8:00 maksymalnie do 14-15, wakacje, ferie, święta - wolne. Obiady w szkołach za free. Kwiatki, czekoladki na dzień nauczyciela i zakończenie roku. Wycieczki w najróżniejsze miejsca w Polsce i Europie. Może jest tu ktoś nauczycielem i to go obraża, ale kurwa nie lubię ich i w żaden sposób nie cenię.
hehehe, zajebiste ^^
salv napisał/a:
Co ma zostać zrobione i tak będzie, a przynajmniej troche rozrywki w pracy chłopaki "zażywają". Zresztą jak widać świeci słońce, więc należy się co jakiś czas "przerwa na papierosa" żeby się nie przegrzać, albo co gorsza, udaru nie dostać.
To nie jest praca za biurkiem w klimatyzowanym pomieszczeniu, albo w markecie na dziale z mrożonkami.
Zgadzam się. Ale jeśli przerwa na papierosa w celu uniknięcia przegrzania, to powinna być odbyta w cieniu a nie na słońcu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów