📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
No nie wytrzymie kaczka mu dojebała
-Ernest Hemingway
@up gęś. Gęsi to skurwysyny, potrafią przestraszyć, ale i tak najgorsze są łabędzie. Pojebane ptaki, najgorzej jak samiec broni potomstwa i wpierdala się na ciebie na pełnej kurwie, ciężko coś zrobić bo chronisz oczy i nic nie widzisz.
Najebał ci łabędź ?
A najśmieszniejsze, że koleś tylko chciał pomóc malutkiemu wejść z ulicy na chodnik.
osztykurwo napisał/a:
up
Najebał ci łabędź ?
Kto nigdy nie zmierzył się z mocarnym łabędziem niemym chroniącym jego nieme potomstwo nigdy nie zrozumie strachu przed jego furią.
Najebał ci łabędź ?
mój stary opowiedział mi kiedyś historię jak byli z kumplem na rybach i płynęły te białe skurwiele jedno z młodych się zaplątało w żyłkę i stary łabędź rozpierdolił skrzydła i zaczął "frunąć" do brzegu stary i kumpel rzucili wędki i spierdalali aż milo.
także potwierdzam że może być z takim ciulaskiem kiepsko,wiem wiem każdy powie: kopnę z buta i po sprawie ale te chuje mają takie coś jak nieograniczona ZACIEKŁOŚĆ.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów