📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Hahahah nawet go nie dotkną a ten wieżga macha witkami a potem skuczy jak pies....
Chciał go zjeść to się popłakał
Czucher poszedł na siłownię i przyjebał się do największego ogra jakiego znalazł.
Życie to nie to samo co interent.
Życie to nie to samo co interent.
Loda mu robi czy co ?
edek_kotek napisał/a:
Loda mu robi czy co ?
Uuuuu gejowskie myśli. Cooo chciałbyś żeby Ci tak odjebal kumpel loda
Gdyby to był jakiś dzikus przywieziony z afryki to ten z kucykiem miałby już zmasakrowany ryj na tej ziemi,na jego szczęście trafił na cywilizowanego człowieka.
Nadal uważam, że masa się nie liczy, bo mój brat został powalony identycznie i jak zasadził gościowi z łokcia w jaja, to było pozamiatane.
Gamera napisał/a:
Nadal uważam, że masa się nie liczy, bo mój brat został powalony identycznie i jak zasadził gościowi z łokcia w jaja, to było pozamiatane.
czyżby? jakby lysy mu zajebał z buły a nie liścia i w dodatku włożyłby troche wiecej siły to parteru by nie było i by mu w jajaca nie walnął
Mam 77 kg i na bank nie rzucę się do gościa 110 który jeszcze trochę trenuje. (No chyba że w obronie życia czy coś) Życie to nie gra komputerowa. Łysy widać ma rozum bo tak naprawdę nic chuderlakowi nie zrobił. Na YouTube jest walka Shaquille O'Neila z Oscarem De La Hoya (Boks) Oscar (były mistrz świata) napierdalał z całej siły i nie robiło to żadnego wrażenia na Shaku. Masa robi różnicę.
silwerbalk napisał/a:
Hahahah nawet go nie dotkną a ten wieżga macha witkami a potem skuczy jak pies....
Skuczy? Co to kurwa znaczy?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów