... i chcesz sobie urozmaicić życie...
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
mesjans napisał/a:
m
Dla ciebie to normalne że żona wyzywa ciebie od skurwysynów i ubliża? Wybacz. Jakiś szacunek musi być. Koleś dał ciała po całości że sobie na takie coś pozwala bo po filmie widać że to u nich codzienność.
Zonojad chyba chce sie zapoznać ze skarpetką z mydłem
jak można przy dziecku używać takiego języka względem własnego męża?
Przecież ta kobieta nadaje się na żonę jakiegoś abdullacha, jakby jej wyjebał za darmo to już byłaby grzeczna...
A tak na serio na miejscu autora filmu bardzo mocno zastanowiłbym się nad rozwodem.
Przecież ta kobieta nadaje się na żonę jakiegoś abdullacha, jakby jej wyjebał za darmo to już byłaby grzeczna...
A tak na serio na miejscu autora filmu bardzo mocno zastanowiłbym się nad rozwodem.
Uciekaj z kwarantanny, czym prędzej, zrobimy zrzutkę na się pomaga, będzie na mandat. Ale myślę że jak pokażesz filmik policji, to ktoś natychmiast z córką Cie przygarnie
Grubas pierdolony a ta kurwa sama do piękności nie należy. Dodatkowo taki język przy dziecku. Gdyby nie to, że facet pracuje to na pewno nie byłoby jej stać na telewizor. Co do chłopa, jak najprędzej rozwód i córkę ze sobą niech zabiera. Jak nie rozwód to dupę na boku, bo z taką szmatą to prędzej bym się zabił po pierwszym dniu z nią spędzonym, albo i ją starą Meksykańską metodą maczetą przez łeb.
To jest przemoc domowa i Joe ma co się śmiać. Połowa albo więcej facetów to przeżywa ale o tym się nie mówi bo "przemoc ma płeć". Tak krzyczą feministki. To jest bardzo smutne ale znęcanie się psychiczne to domena kobiet.
Koleś zbiera w ten sposób dowody przy rozwodzie - matce zabiorą też opiekę nad dzieckiem i zostanie najlepiej z niczym. Tak to widzę - także + dla ciebie ziomek i spokojności.
Szkoda mi tego dziecka, od razu wiedziała co się święci "nie ja nie wytrzymam" i zatkała uszy. Koleś też lekko nie ma...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów