nawet pies się zachowuje inaczej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamietam jak wsióry wiazaly psy na kartoflisku, by ktoś im bezcennych pyrów nie ukradł. Siedziała czasami tydzień taka sobaka w pełnym słońcu o samej wodzie i gotowanych ziemniakach ze śrutą. Można powiedzieć że byli to protoplaści diety wegańskiej dla psów. Nawet resztek z obiadu nie dostawały tylko zarły to samo co swinie. Ech stare czasy.
poligon6 napisał/a:
Pamietam jak wsióry wiazaly psy na kartoflisku, by ktoś im bezcennych pyrów nie ukradł. Siedziała czasami tydzień taka sobaka w pełnym słońcu o samej wodzie i gotowanych ziemniakach ze śrutą. Można powiedzieć że byli to protoplaści diety wegańskiej dla psów. Nawet resztek z obiadu nie dostawały tylko zarły to samo co swinie. Ech stare czasy.
Genialny pomysł żeby wygłodzonego psa zostawiać żeby pilnował czegokolwiek xD na pewno miał siły ganiac za złodziejami
Niewiarygodnym dla mnie jest że taka kurwa jak człowiek potrafiła stworzyć coś tak wspaniałego jak pies. I każdą ludzka kurwę co krzywdzi te zwierzęta patroszył bym z rozkoszą.
Robertuss napisał/a:
Mądrzejszy od niejednego czarnoskorego obywatela
chyba nie było jeszcze u nich takiego postępu technologicznego, by ulepić miskę z gówna
To jest pies,nie jakieś ustrojstwo pokroju pittbul czy inny mutant
Jak ja się cieszę, że jak ja wchodziłem w czas pierwszego picia to nie było jeszcze fejsa, youtube dopiero zaczynał, a telefony miały chujowe kamerki. Tyle razy ktos z nas kończył najebany, z gówniarskimi żartami, ale na szczęście nigdy nie wyszło to poza obręb klasy, ewentualnie szkoły.
mama11 napisał/a:
Mądry żeby ludzie tacy byli
Mądry to by był gdyby potrafił zakręcić potem…
Miałem psy, koty, które potrafiły włączyć/otworzyć różne rzeczy… a potem rachunki za prąd albo wodę takie że sierściucha ma się ochotę wybatożyć…
I wtedy trzeba kombinować z czasowymi wyłącznikami, albo kurkami i klamkami, których zwierzak nie ogarnie…
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów