Grzegorz.C, kolegów nie masz czy co że pierdolisz jak potłuczony?
Wredny dowcip, ale lepiej mieć takie krzywe jazdy a po tym wszystkim razem wyskoczyć na piwerko niż pierdolić smuty na sadolu
Fajnych masz kolegów pewnie jeszcze sobie przy tym piwerku pierdzicie który głośniej łyhyhyhy, a później sobie rowy opierdalacie. Dobrze że tacy są bo ma kto zapierdalać na ludzi, szkoda tylko że czasami trzeba mieć styczność z tym elementem.
Fajnych masz kolegów pewnie jeszcze sobie przy tym piwerku pierdzicie który głośniej łyhyhyhy, a później sobie rowy opierdalacie. Dobrze że tacy są bo ma kto zapierdalać na ludzi, szkoda tylko że czasami trzeba mieć styczność z tym elementem.
O kurwa! Odezwali się dwaj wielcy uczeni! A papiery kurwa cepem podbite, a z buta jeszcze słoma wystaje. Jak tam robota w McDonalds po socjologii?
Gdzie ja niby pierdolę smuty człowieku?
W większości swoich wpisów człowieku.
pozdro
Grzegorz.C, kolegów nie masz czy co że pierdolisz jak potłuczony?
Wredny dowcip, ale lepiej mieć takie krzywe jazdy a po tym wszystkim razem wyskoczyć na piwerko niż pierdolić smuty na sadolu
nie dam piwa bo jak ktos by mi taki zart zrobil jakos kurwa by mi nie bylo do smiechu tymbardziej nie skakalabym "na piwerko" po pracy z kims kto nos mi wsadzil w odbyt.jestem wedzma i zemscilabym sie.jakis maly poczestunek dla kolegi z pracy od serca i od dupy. ciastko z gownem.zryj pedale.
albo nie czekaj poszlabym na to piwo na moj koszt a co? i dodala szczocha.na zdrowie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów