📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
Muszę przyznać, że dawno się tak nie obśmiałem. Wykonawca musiał się długo wstrzymywać. Nie ma to jak koledzy z pracy. Popłakałem się :rotfl
Tak stary dowcip i tak dać się opyndzlować dupskiem, albo lubi spocone dupsko, albo nie ma internetu p.s jeśli to drugie to łap piwo za dobrą postawę i przyjęcie na klate żartu bez spiny
Pod koniec jakbym małpę słyszał.
Iwan walczył w Afganistanie za czasów ZSSR.Podczas jednej z libacji padł trupem,bo pił metę.Znienacka jego oddział zaatakowali Afgańczycy.Gdy weszli do namiotu Iwana to byli przekonani,że nie żyje.Od tamtego czasu niedowidzi,ale jest żywy.
Robole to jednak ułomy, teraz rozumiem dlaczego tak się wywyższają nad studentami, oni nie pojmują idei bycia inteligentnym :d
...już wiecie dlaczego budowlańce nie mają przeważnie zębów TOPIĄ SIĘ.
Wredny dowcip, ale lepiej mieć takie krzywe jazdy a po tym wszystkim razem wyskoczyć na piwerko niż pierdolić smuty na sadolu
dobrze, że mu dwójka nie wyskoczyła hahahahaha !
Przy pierdnięciu jakieś mokre cząsteczki gówna tez lecą z wiatrem. Zemściłbym się srając mu na ryj podczas drzemki
Gdzie ja niby pierdolę smuty człowieku?
Po co od razu ściągać gacie? Wystarczyłoby usiąść i pierdnąć w spodniach- byłoby tak samo śmiesznie, a mniej przypałowo.
@Nemayu
cała beka polega na tym, że gość siada gołą dupą, pierd to tylko taki smaczek do całości
cała beka polega na tym, że gość siada gołą dupą, pierd to tylko taki smaczek do całości
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów