📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Aaa tam.. przynajmniej jest wesoły.
Wyobraźcie sobie świat gdyby ludzie zamiast chlać alkohol brali by piksy.
Zamiast męża wracającego do domu i bijącego żonę, byłby wykręcony mąż wchodzący tanecznym krokiem i wywijającym łapami we wszystkie strony.
Wyobraźcie sobie świat gdyby ludzie zamiast chlać alkohol brali by piksy.
Zamiast męża wracającego do domu i bijącego żonę, byłby wykręcony mąż wchodzący tanecznym krokiem i wywijającym łapami we wszystkie strony.
up@
i ile byś tak pociągnął? miesiąc, dwa?
i ile byś tak pociągnął? miesiąc, dwa?
A to co za geje na samym końcu filmiku?
taki brudstock dla techno swirow
tutaj nie chodzi o to, ze podryguje jak jakis pedal tylko, ze za jakis czas ten swir bedzie sobie jezdzil tramwajem/autobusem, bedzie napierdalal sam do siebie, bedzie zaczepial ludzi a wiadomo, swirow trzeba sie bac... nigdy nie niadomo co mu odpierdoli :/
tutaj nie chodzi o to, ze podryguje jak jakis pedal tylko, ze za jakis czas ten swir bedzie sobie jezdzil tramwajem/autobusem, bedzie napierdalal sam do siebie, bedzie zaczepial ludzi a wiadomo, swirow trzeba sie bac... nigdy nie niadomo co mu odpierdoli :/
Sayagin666 napisał/a:
taki brudstock dla techno swirow
Ty kurwa skorupko sera z pod napleta, sie znosz się sznosz, huja się znosz
''Gdy piguły wejdą mocno''
co to w ogóle za okreslenie?mocno? albo wchodzą albo nie!mocno to mnie twoja dziewczyna potrafi za jajka złapac.
co to w ogóle za okreslenie?mocno? albo wchodzą albo nie!mocno to mnie twoja dziewczyna potrafi za jajka złapac.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów