Mnie to zastanawia jakim trzeba być zjebem żeby tak sobie nagrywać kogoś kto stał pewnie godzinę albo i więcej w korku i ma przed sobą drugie tyle albo i więcej a tu go sraka dopada. Oczywiście śmiejąc się jak świnia przez cały czas a później jeszcze wrzucić filmik do neta.
Co miał chłop zrobić? Srać w gacie w aucie? Wyjść z auta i srać w gacie stojąc?
Mógł siedzieć przed komputerem i przeglądac sadistica.
A to Ty tam srałeś, że wiesz? Pokaż.
Przecież to Ty pierwszy napisałeś, że mógł pójść w prawo. Mistrz logiki, czy hipokryzji. Może jedno i drugie?
już raz mnie zaprosili.Mnie to zastanawia jakim trzeba być zjebem żeby tak sobie nagrywać kogoś kto stał pewnie godzinę albo i więcej w korku i ma przed sobą drugie tyle albo i więcej a tu go sraka dopada. Oczywiście śmiejąc się jak świnia przez cały czas a później jeszcze wrzucić filmik do neta.
Jak co? Torba na ryj (skarpeta, pończocha, reklamówka, koszulka, cokolwiek co zasłania twarz) i centralnie dupą prosto w kamery . Wyjebane.
Wypadek śmiertelny? - każdy sadol: "hehehe"
Pobicie? - każdy sadol: "hohoho"
Upadek z wysokości? - każdy sadol: "hahahiha"
Gość ze sraczką? - "spierdalaj, to nie jest śmieszne żeby go nagrywać, bo tek taż kiedyś miołem"
Na prawdę czasem mam wrażenie że panuje tu społeczność płaczek i hipochondryków patrzących przez łapki co to się teraz na tym sadolu strasznego wyświetli...
Mnie to zastanawia jakim trzeba być zjebem żeby tak sobie nagrywać kogoś kto stał pewnie godzinę albo i więcej w korku i ma przed sobą drugie tyle albo i więcej a tu go sraka dopada. Oczywiście śmiejąc się jak świnia przez cały czas a później jeszcze wrzucić filmik do neta.
To,że cię przycisnęło, nie zmienia faktu, że jesteś ziomkiem srającym w biały dzień na pasie zieleni między jezdniami - a podstawowym prawem człowieka jest zbijać bekę z takich przyciśniętych ziomków wierząc mocno, że nas to nigdy nie spotka.
P.S. Na studiach mieszkałem z taką dupą, która potrafiła zajmować łazienkę przez 2h w efekcie czego ja, będąc białym człowiekiem w mieszkaniu w bloku, musiałem w zaciszu swojego pokoju wysrać się do worka na śmieci...
Protip:
Otworzyć drzwi z przodu samochodu i tyłu samochodu, kucnąć między nimi.
OK OK Velture, ale ciekawe ile razy dziennie srają lisy przy autostradzie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów