18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
LuzaQ 2019-07-31, 20:57
~Velture napisał/a:

Mnie to zastanawia jakim trzeba być zjebem żeby tak sobie nagrywać kogoś kto stał pewnie godzinę albo i więcej w korku i ma przed sobą drugie tyle albo i więcej a tu go sraka dopada. Oczywiście śmiejąc się jak świnia przez cały czas a później jeszcze wrzucić filmik do neta.
Co miał chłop zrobić? Srać w gacie w aucie? Wyjść z auta i srać w gacie stojąc?

Mógł siedzieć przed komputerem i przeglądac sadistica.
Zgłoś
Smokw 2019-07-31, 21:13
sereja3 napisał/a:

A to Ty tam srałeś, że wiesz? Pokaż.

Przecież to Ty pierwszy napisałeś, że mógł pójść w prawo. Mistrz logiki, czy hipokryzji. Może jedno i drugie?
Zgłoś
saves 2019-07-31, 22:00
Mnie to nie dziwi. Kiedyś popsuła mi się maszyna i musiałem z warszawskiego Targówka skoczyć do Pruszkowa. Normalnie zajęłoby mi to ze trzy godziny. Wyruszyłem o 13, a wróciłem o 21, bo właśnie sypnęło ostro śniegiem. W pewnym momencie stojąc w korku wyłączyłem silnik i stałem 40 minut nie ruszając się ani centymetr. Co rusz ktoś wyskakiwał z samochodu na szczocha. Kobiety miały gorzej, bo musiały krzaków szukać,
Zgłoś
SirMajkel 2019-07-31, 22:41
no to życzę nagrywającym, żeby też ich tak kiedyś dopadło i żeby ktoś ich potem wrzucił nagranych na jutuba, może zrozumieją jakimi są debilami.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
piotrek159 2019-07-31, 23:38
Wszystko rozumiem ale dupe to się wyciera po s...
Zgłoś
wtx88 2019-08-01, 0:28
Starem chińskie przyslowie mówi "Lepiej się wysrać, niż zesrac"
Zgłoś
igorzasty18 2019-08-01, 2:10
No nie wierzę, no Kurwa nie wierzę. Po komentarzach umieszczonych pod tym filmem wiedzę, że na sadolu jest w chuj osób wyrozumiałych i rozumiejących sytuacje awaryjne. Jednak wraca do mnie wiara w innych ludzi
Zgłoś
J................o 2019-08-01, 5:54
~Velture napisał/a:

Mnie to zastanawia jakim trzeba być zjebem żeby tak sobie nagrywać kogoś kto stał pewnie godzinę albo i więcej w korku i ma przed sobą drugie tyle albo i więcej a tu go sraka dopada. Oczywiście śmiejąc się jak świnia przez cały czas a później jeszcze wrzucić filmik do neta.

Jak co? Torba na ryj (skarpeta, pończocha, reklamówka, koszulka, cokolwiek co zasłania twarz) i centralnie dupą prosto w kamery . Wyjebane.
Zgłoś
wirtuozkakofonii 2019-08-01, 20:32
Kurwa jesteście złoci xD

Wypadek śmiertelny? - każdy sadol: "hehehe"
Pobicie? - każdy sadol: "hohoho"
Upadek z wysokości? - każdy sadol: "hahahiha"
Gość ze sraczką? - "spierdalaj, to nie jest śmieszne żeby go nagrywać, bo tek taż kiedyś miołem"

Na prawdę czasem mam wrażenie że panuje tu społeczność płaczek i hipochondryków patrzących przez łapki co to się teraz na tym sadolu strasznego wyświetli...
Zgłoś
MrFalken 2019-08-02, 8:40
Velture napisał/a:

To,że cię przycisnęło, nie zmienia faktu, że jesteś ziomkiem srającym w biały dzień na pasie zieleni między jezdniami - a podstawowym prawem człowieka jest zbijać bekę z takich przyciśniętych ziomków wierząc mocno, że nas to nigdy nie spotka.
P.S. Na studiach mieszkałem z taką dupą, która potrafiła zajmować łazienkę przez 2h w efekcie czego ja, będąc białym człowiekiem w mieszkaniu w bloku, musiałem w zaciszu swojego pokoju wysrać się do worka na śmieci...
Zgłoś
paolcia2486 2019-08-06, 22:44
Velture napisał/a:

Protip:
Otworzyć drzwi z przodu samochodu i tyłu samochodu, kucnąć między nimi.
Zgłoś
Cloverface 2019-08-20, 3:03
~Velture napisał/a:

OK OK Velture, ale ciekawe ile razy dziennie srają lisy przy autostradzie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów