18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
~Velture 2019-07-31, 9:59 67
Mnie to zastanawia jakim trzeba być zjebem żeby tak sobie nagrywać kogoś kto stał pewnie godzinę albo i więcej w korku i ma przed sobą drugie tyle albo i więcej a tu go sraka dopada. Oczywiście śmiejąc się jak świnia przez cały czas a później jeszcze wrzucić filmik do neta.

Co miał chłop zrobić? Srać w gacie w aucie? Wyjść z auta i srać w gacie stojąc?

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
k................8 2019-07-31, 10:14 18
@up dokładnie.. nic w tym śmiesznego.. sam tak raz mailem w stolicy zatrułem się czymś w restauracji i mnie złapało.. byłem gotowy już w krzaki w skoczyć na środku miasta, ale w ostatniej chwili dojrzałem toi toi nie polecam nikomu takiej sytuacji
Zgłoś
Kat-men-Du 2019-07-31, 10:18
Wpierdalajo Taco a potem sprajo gdzie popadnie. Leci piwko.
Zgłoś
Wiewór 2019-07-31, 10:22 16
Współczuję typowi. Kilka razy tak miałem, że stałem w korku na A4. Nagle czuję, że w brzuchu bulgocze.
Człowiek wpada w panikę. Co robić? W dupie już czuć mrowienie. Kichy ci się wiją jak dupcącę się wenże.
Masz ochotę taranować auta, ludzi, barierki i szlabany byle by tylko dojechać na czas i usiąść na porcelankę.
Chuj niech mnie zamkną byle by tylko nie dać się nagrać jak srasz na środku pasa między jezdniami w korku na autostradzie.

Każdy myślący człowiek jest ateistą.
-Ernest Hemingway

Zgłoś
robsonx79 2019-07-31, 10:23 1
Dzięki sadolowi lepiej znam topografię Brazylii niż po lekcjach geografii.
Zgłoś
Budrys2000 2019-07-31, 11:44
Zwykła potrzeba fizjologiczna
Któż z nas nie zna tematu
Zgłoś
stawaza7 2019-07-31, 11:54
Ci te kundle co cieszą się jak świnia do bezów pewnie nie srają...
Zgłoś
glesner1910 2019-07-31, 12:22 2
Wysrał się koleś bo go przycisnęło. I co? Z czego te pedały (no sorry, kolesie filmują dupsko innego kolesia) się śmieją?

Wchodzę na sadola żeby sobie zwalić
Zgłoś
sereja3 2019-07-31, 13:38 1
~Velture napisał/a:

Mnie to zastanawia jakim trzeba być zjebem żeby tak sobie nagrywać kogoś kto stał pewnie godzinę albo i więcej w korku i ma przed sobą drugie tyle albo i więcej a tu go sraka dopada. Oczywiście śmiejąc się jak świnia przez cały czas a później jeszcze wrzucić filmik do neta.
Co miał chłop zrobić? Srać w gacie w aucie? Wyjść z auta i srać w gacie stojąc?

Pójść w prawo, a nie kurwa na pas zieleni oddzielający jezdnie. Sam bym nagrał takiego inflouencera.
Zgłoś
Czaczek83 2019-07-31, 14:09 1
sereja3 napisał/a:

Pójść w prawo, a nie kurwa na pas zieleni oddzielający jezdnie. Sam bym nagrał takiego inflouencera.

w tym miejscu nie ma w prawo..... jedynie środek zostaje misiu kolorowy
Zgłoś
sereja3 2019-07-31, 14:28 1
Czaczek83 napisał/a:

w tym miejscu nie ma w prawo..... jedynie środek zostaje misiu kolorowy

A to Ty tam srałeś, że wiesz? Pokaż.
Zgłoś
razak 2019-07-31, 14:41
zrobiłbym to samo.
Zgłoś
Tafariel 2019-07-31, 15:48
Da Silvę z 50iq śmieszą takie rzeczy :Homer:

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
AlaksanderLukaszenka 2019-07-31, 16:48
A co w tym śmiesznego? Sraka złapała, to wykorzystał gość okazję do wypróżnienia się. Srasz w gacie jak nie ma innej opcji.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów