📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
27 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Tak z ciekawości. Szkoda jest wam głupich ludzi? Mi nie bardzo.
No kurwa to już jest przesada, przejście jest zaledwie parę metrów, a głupia cipa musiała koniecznie pokazać swojego pierdolca. Ja nie rozumiem jak ludzie mogą być tak zjebani, parę razy sam byłem w takiej sytuacji i kurwa nie muszę się wcale zatrzymywać przed takimi delikwentami, pierdole niech sobie stoją na chodniku i czekają, aż jakiś baran przepuści.
It takes a bit of dark to rekindle the fire burning in you
Ignite the fire within you
dobrze tak starej kurwie, oby zdechła szmata jebana
@up nie zaginaj czasoprzestrzeni
Udaj się na główną! Dobre to!
Nie wiem dlaczego ale tak mnie kurewsko cieszy ten filmik. Jeszcze jakby kurwa cofnął i przejechał jeszcze raz a później z wywrotki wywalił na nią 10 ton 2 metrowych głazów to byłby majstersztyk . Najlepszy moment jak jebana tępa pizda macha tym kikutem zajebiste. 10/10
szefooo napisał/a:
Tak z ciekawości. Szkoda jest wam głupich ludzi? Mi nie bardzo.
Mi ich naprawdę szkoda, taka checa, a tylko 80 piw ;(
Walczą o pierwszeństwo na przejściu to jeszcze na dodatek wpieprzająs ię pod koła poza nim. Nóżka bolała pewnie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów