Też kiedyś miałem skodę Co prawda 120L i dostała tylko w deskę ale to jest....
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Fajny fejk prawie się nabrałem. Oscar dla tego pana
KARAĆ
NIE WYRÓŻNIAĆ
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
po 1:18 teraz na pewno zapali.
czarno-biała kamerka z rejestratorem dźwięku w takiej jakości ... no i niemiec. niemcy to pojebusy
Mój kumpel z wkurwienia, że nie może odpalić auta, że akumulator rozładowany wpiździet rozpierdolił radio JVC - całkiem zacne
zapomniał idiota, że dzień wcześniej odłączył klemę od akumulatora, żeby mu się przez noc na -15 aku nie rozładował...
zapomniał idiota, że dzień wcześniej odłączył klemę od akumulatora, żeby mu się przez noc na -15 aku nie rozładował...
A później ten samochodzik trafi na wschodziki(czyli do nas). mało uzywany nie bity, mały przebieg itp
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów