📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Bo pić trzeba umieć.
Alkohol - chwila radości niewarta swojej ceny.
outsidethebox86 napisał/a:
Alkohol - chwila radości niewarta swojej ceny.
narkotyki są dla mądrych ludzi alkohol dla bogatych
Halman napisał/a:
narkotyki są dla mądrych ludzi alkohol dla bogatych
Szczerze, nie trzeba narkotyków, żeby mieć dobrego tripa, bez skutków ubocznych, wystarczy wiedzieć jakie rośliny jak przyjmować. A alkohol, jak dla mnie zupełnie niepotrzebny jest, więcej z tego strat niż pożytku.
outsidethebox86 napisał/a:
A alkohol, jak dla mnie zupełnie niepotrzebny jest, więcej z tego strat niż pożytku.
oj tam, kobiety sa wtedy piękniejsze...
Halman napisał/a:
oj tam, kobiety sa wtedy piękniejsze...
Chciałabym wiedzieć Twoją minę rano po przebudzeniu z takim iluzorycznie pięknym kaszalotem w łóżku haha
Jestem ciekawa, czy użyłbys wówczas tego argumentu haha
To wyglądało by raczej tak: "o kurwa, o kurwa, będę rzygał, jak to sie stało, że do tego doszło? Niepotrzebnie tego litra jeszcze piliśmy..."
Typowe ruskie, jedyna rozrywka - napierdolić się jak świnia.
Kacapska propaganda doprowadziła do tego, że nawet jak (przez przypadek) powiedzą prawdę to im nie uwierzę.
Kaszalot, to mały problem. Gorzej jak się budzisz po tym litrze, a tutaj leży spocony, zasapany murzyn i się uśmiecha do Ciebie
ps. Wyprzedzając komentarze - Nie, nie miałem takiej sytaucji, nie znam z autopsji, nigdy mi się to nie zdarzyło . . .
ps. Wyprzedzając komentarze - Nie, nie miałem takiej sytaucji, nie znam z autopsji, nigdy mi się to nie zdarzyło . . .
Heh po czymś takim zostałabym 100% abstynentką i to dożywotnio.
Tak to jest gdy chcesz wypić drinka przed telewizorem, ale salon masz piętro wyżej niż kuchnia.
Pomyślcie o tym zanim kupicie mieszkanie.
Pomyślcie o tym zanim kupicie mieszkanie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów