📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ogon Klapouchego. Ciekawe jakie Wy macie skojarzenia zboczeńcy...
Teutonic napisał/a:
To ogon Klapouchego. Ciekawe jakie Wy macie skojarzenia zboczeńcy...
Sam jesteś ogon 🫣
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Jebany, targa tą knage jak by miało nie być jutra.
nie wiem czy ty wiesz ale on napewno nie wie jak to jest jak go w czyimś ryju, może dlatego
drakasraka napisał/a:
nie wiem czy ty wiesz ale on napewno nie wie jak to jest jak go w czyimś ryju, może dlatego
Poproszę jeszcze raz ale z lepszą składnią.
User1234560 napisał/a:
Kto nigdy tak nie próbował niech pierwszy rzuci butelką
Z moczem.
Bestia_z_cricolandu napisał/a:
Poproszę jeszcze raz ale z lepszą składnią.
Piszesz "jak by" , czyli poprawnie jakby. I śmiesz kogoś oskarżać o brak skladni. Tam składnia to ostatni problem był.
Obydwoje powinniście pobrać dodatkowe kursy języka polskiego.
Toperson1 napisał/a:
Piszesz "jak by" , czyli poprawnie jakby. I śmiesz kogoś oskarżać o brak skladni. Tam składnia to ostatni problem był.
Obydwoje powinniście pobrać dodatkowe kursy języka polskiego.
Obydwoje - ona i on
Tam jest dwóch facetów - czyli obaj.
Może obaj pobierzcie te dodatkowe kursy ?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie