📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Miał farta jebany... A mogła laweta jakieś akrobacje w powietrzu odjebać.
drodzy państwo, właśnie po to trzeba wykupić OC na przyczepę, gdyby się ktoś zastanawiał
Następnym razem jak będziesz wrzucał filmik, w którym przez połowę czasu leci cenzura piskiem to weź to kurwa wycisz
Aha, czyli uszkodzili barierę i pojechali w pizdu. No brawo, kurwa. Po prostu brawo.
do pkh: "drodzy państwo, właśnie po to trzeba wykupić OC na przyczepę, gdyby się ktoś zastanawiał "
jest to nieprawda. OC na przyczepy i naczepy jest bezsensownym wyciąganiem pieniędzy. Jeśli ta w tym przypadku przyczepa uszkodziłaby coś, oc poszlo by z samochodu który to ciągnął. Przyczepa, czy naczepa sama nie pojedzie, nie powinno się płacić składek. Jestem w transporcie ciężarowym, składki na ciągnik siodłowy są duże i to właśnie z jego OC jest brana odpowiedzialność w razie kolizji naczepy z "czymś".
jest to nieprawda. OC na przyczepy i naczepy jest bezsensownym wyciąganiem pieniędzy. Jeśli ta w tym przypadku przyczepa uszkodziłaby coś, oc poszlo by z samochodu który to ciągnął. Przyczepa, czy naczepa sama nie pojedzie, nie powinno się płacić składek. Jestem w transporcie ciężarowym, składki na ciągnik siodłowy są duże i to właśnie z jego OC jest brana odpowiedzialność w razie kolizji naczepy z "czymś".
bartektofik napisał/a:
do pkh: "drodzy państwo, właśnie po to trzeba wykupić OC na przyczepę, gdyby się ktoś zastanawiał "
No nie wiem. Kilkanaście lat temu miałem okazję spotkać się z cysterną. Winny był kierowca, który ją prowadził. Przy likwidacji odszkodowania okazało się, że cysterna to... przyczepa kempingowa (takie miała wykupione ubezpieczenie). Ja swoje odszkodowanie dostałem, kolega z PZU (tam była ubezpieczona ta "przyczepa") powiedział , że firma ładnie beknęła za przekręt.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów