Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
U nas nie wolno budować tak blisko cmentarzy. Min 50 m jeśli czerpiesz wodę z wodociągu min 100 jeśli ze studni. Ba mało tego jeśli cmentarz się powiększa i masz mniej niż 50m to nie możesz nawet wyremontować domu. Takie prawo.[/quote
lekkie bzdury Pan opowiadasz bo ja akurat kończę budowę domu w odlegości mniejszej niż 50 m od cmentarza i problemów z pozwoleniem na budowę nie miałem. U mnie w mieście jest gość co postawił dom max 15m od najbliższego nagrobka a jego działka graniczy z płotem cmentarza. Z wodą też nie do końca się zgadza gdyż na studnie do 30m głębkości nie ma żadnych pozwoleń ani zgłoszeń więc przepis istnieje ale nikt o studni nie musi wiedzieć.
-bump-
Ok znalazłem
Zidentyfikowałem za pomocą tej strony
aha-music.com/identify-songs-music-recognition-online/
Może komuś sie przyda to na przyszłość
Jedynym minusem mogą być msze / śpiewy na pogrzebach, ale to znowu aż tak często się nie zdarza i raczej trwa krótko w środku dnia.
jeden mówi:
- ja to mam same problemy, wypadki w pracy, pijani przychodzą, chodzą na zwolnienia, 500 pracowników i tyle kłopotów
- a czym pan zarządza
- a Firmą budowlaną
- a ja mam pod sobą parę tysięcy ludzi, i spokój, żadnych problemów
- a kim pan jest
- dyrektorem cmentarza
nie wiem co ten film w ogole tutaj robi
Nie bzykałeś nigdy sztywnej? Taki blok to marzenie kupujesz saperke i ruchasz ile wlezie
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów