Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dokładnie. zwierzęta nie są nad ludzmi, tylko są im równe.
Nie kurwa, człowiek zawsze będzie wyżej od zwierzęcia. To ludzie rozwijają świat, budują cywilizacje. Widziałeś kiedyś zwierze nauki? No właśnie. Lubię zwierzęta, ale uważam, że zawsze ich życie będzie mniej warte od ludzkiego, bo tak mówi logika.
Nie kurwa, człowiek zawsze będzie wyżej od zwierzęcia. To ludzie rozwijają świat, budują cywilizacje. Widziałeś kiedyś zwierze nauki? No właśnie. Lubię zwierzęta, ale uważam, że zawsze ich życie będzie mniej warte od ludzkiego, bo tak mówi logika.
Uwaga alarm, kretyn na Sadolu.. Skończyłeś chociaż podstawówkę?
Uwaga alarm, kretyn na Sadolu.. Skończyłeś chociaż podstawówkę?
Jako debil bez mózgu, nie jesteś w stanie zrozumieć co napisałem. A może po prostu nie umiesz czytać, bądź chcesz poudawać mądrego? W każdym razie - nie jesteś zbyt mądry.
Przecież człowiek to też zwierze. Żyjemy w nazwijmy to, komfortowej rzeczywistości, w której zostaliśmy jedynym żyjącym przedstawicielem homo, ale bardzo jestem ciekaw jak by wyglądała sytuacja społeczna, polityczna, religijna gdyby inne gatunki naszego drzewa genealogicznego nie wymarły. Czy neandertalczyka albo homo floresiensis nazwałbyś człowiekiem, czy zwierzęciem? A homo erectusa, albo habilisa? Gdzie postawisz granicę w rozwoju, który płynnie przechodzi na przestrzeni dziejów od tzw. zwierzęcia do tzw. człowieka?
Dokładnie. zwierzęta nie są nad ludzmi, tylko są im równe.
Niech zgadnę jesteś jednym z tych co uważają że gdy psa potrąca ciężarówka i upierdala mu wszystkie 4 łapy należy go leczyć zamiast uśpić , nie zależnie czy będzie jeszcze chodził
Jak mi brak słów na te internetowe zbiórki na leczenie piesków i na takich ludzi co wpłacają na to pieniądze
Niech zgadnę jesteś jednym z tych co uważają że gdy psa potrąca ciężarówka i upierdala mu wszystkie 4 łapy należy go leczyć zamiast uśpić , nie zależnie czy będzie jeszcze chodził
Jak mi brak słów na te internetowe zbiórki na leczenie piesków i na takich ludzi co wpłacają na to pieniądze
To jest przyklad zjebania mentalnego ludzi w xxi wieku. Ludziom posralo sie w glowach od tej wygody.
Przecież to bait z wykopu. Obczajcie sobie tag #zarzutkadoskonalejjakosci
źeby nie było, że pierdolę
wykop.pl/wpis/34995635/witam-witam-tym-razem-urzekla-mnie-pasta-o-brunoni/
zima się zbliża, bedzie zimno w nogi przed kominkiem, więc
mam pytanie do firmy,
co zrobić gdy pies , ciągle jest w dobrej kondycji
spytaj poligona
Czy ty właśnie porównałeś (na równi )psa i człowieka jak tak to jesteś nienormalny jak większość psiarzy którzy są podludźmi stawiający zwierzęta nad ludźmi.
Ewidentnie nie jesteś w stanie ogarnąc całego zagadnienia wiec powtarzasz jakieś brednie wydumane przez katabasów czy innego rodzaju religianckich zjebów. A prawda jest taka że pies w przeciwienstwie do dajmy na to islamisty nie utnie mi łba tylko dlatego że nie wierze w jakieś zjebane kocopały i w odróznieniu od przecietnego cygana czy innego brazylijczyka nie bedzie chiał mnie okraść (albo wpierdolić za złe barwy na koszulce jak to ma w zwyczaju nasza rodzima patola) - ergo - trzeba być debilem żeby wyżej cenić życie jakiegoś oturbanionego zjeba czy innego brudasa (który zajbie albo sprzeda za miske ryżu) niż najlepszego przyjaciela który nigdy nie zdradzi.
Ewidentnie nie jesteś w stanie ogarnąc całego zagadnienia wiec powtarzasz jakieś brednie wydumane przez katabasów czy innego rodzaju religianckich zjebów. A prawda jest taka że pies w przeciwienstwie do dajmy na to islamisty nie utnie mi łba tylko dlatego że nie wierze w jakieś zjebane kocopały i w odróznieniu od przecietnego cygana czy innego brazylijczyka nie bedzie chiał mnie okraść (albo wpierdolić za złe barwy na koszulce jak to ma w zwyczaju nasza rodzima patola) - ergo - trzeba być debilem żeby wyżej cenić życie jakiegoś oturbanionego zjeba czy innego brudasa (który zajbie albo sprzeda za miske ryżu) niż najlepszego przyjaciela który nigdy nie zdradzi.
Podludzie są w każdej kulturze (seby napierdalające gościa w różowej koszulce) ale nie zmienia to faktu że jesteśmy tu 1 świecie i właśnie tutaj w cywilizowanym świecie stawianie zwierząt nad ludzi (zakazanie hodowli zwierząt futerkowych przez co 10 tyś osób straci prace i źródło utrzymania bo jakieś zjebane fretki cierpią jest podludzizmem ) a jeszcze większym zjebaniem jest dawanie pieniędzy na zbiórki internetowe na leczenie pieska któremu upierdoliło 4 łapy i który nigdy nie będzie już chodził
A nie wiem czemu uważasz że skoro zwierzęta stawiam niżej od ludzi jestem jakimś turbokatolem nie wiem co religia ma tu do rzeczy
Jakiś ekspert wie, jak się nazywa? Nie mam kolegów, więc ja pytam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów