Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (14) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 4 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
TB303 2019-07-23, 23:24 23
M00nSpeLL napisał/a:

Dokładnie. zwierzęta nie są nad ludzmi, tylko są im równe.

Nie kurwa, człowiek zawsze będzie wyżej od zwierzęcia. To ludzie rozwijają świat, budują cywilizacje. Widziałeś kiedyś zwierze nauki? No właśnie. Lubię zwierzęta, ale uważam, że zawsze ich życie będzie mniej warte od ludzkiego, bo tak mówi logika.
Zgłoś
cybinek 2019-07-23, 23:30 2
TB303 napisał/a:

Nie kurwa, człowiek zawsze będzie wyżej od zwierzęcia. To ludzie rozwijają świat, budują cywilizacje. Widziałeś kiedyś zwierze nauki? No właśnie. Lubię zwierzęta, ale uważam, że zawsze ich życie będzie mniej warte od ludzkiego, bo tak mówi logika.

Uwaga alarm, kretyn na Sadolu.. Skończyłeś chociaż podstawówkę?
Zgłoś
TB303 2019-07-23, 23:34 14
cybinek napisał/a:

Uwaga alarm, kretyn na Sadolu.. Skończyłeś chociaż podstawówkę?

Jako debil bez mózgu, nie jesteś w stanie zrozumieć co napisałem. A może po prostu nie umiesz czytać, bądź chcesz poudawać mądrego? W każdym razie - nie jesteś zbyt mądry.
Zgłoś
C................I 2019-07-23, 23:36 7
Kapitalny pomysł! Nic się nie zmarnuje. Mięso na smalec, skórę na dywanik!
Zgłoś
ellsworth 2019-07-23, 23:39 2
TB303 napisał/a:

Przecież człowiek to też zwierze. Żyjemy w nazwijmy to, komfortowej rzeczywistości, w której zostaliśmy jedynym żyjącym przedstawicielem homo, ale bardzo jestem ciekaw jak by wyglądała sytuacja społeczna, polityczna, religijna gdyby inne gatunki naszego drzewa genealogicznego nie wymarły. Czy neandertalczyka albo homo floresiensis nazwałbyś człowiekiem, czy zwierzęciem? A homo erectusa, albo habilisa? Gdzie postawisz granicę w rozwoju, który płynnie przechodzi na przestrzeni dziejów od tzw. zwierzęcia do tzw. człowieka?
Zgłoś
TB303 2019-07-23, 23:44
Mi w jakimkolwiek sensie, nie chodziło o kwestie biologiczne, co nie powinno być trudne to zrozumienia. A jeśli użytkownik "M00nSpeLL" miał to na myśli, to oczywiście zwracam honor, gdyż wtedy błędnie zinterpretowałem jego wypowiedz.
Zgłoś
x................x 2019-07-24, 0:00 11
M00nSpeLL napisał/a:

Dokładnie. zwierzęta nie są nad ludzmi, tylko są im równe.

Niech zgadnę jesteś jednym z tych co uważają że gdy psa potrąca ciężarówka i upierdala mu wszystkie 4 łapy należy go leczyć zamiast uśpić , nie zależnie czy będzie jeszcze chodził
Jak mi brak słów na te internetowe zbiórki na leczenie piesków i na takich ludzi co wpłacają na to pieniądze
Zgłoś
Japiszon 2019-07-24, 0:19 9
Psiak wygląda na zadowolonego
Zgłoś
EksplozjaSmaku 2019-07-24, 1:13 3
Hogger napisał/a:

Niech zgadnę jesteś jednym z tych co uważają że gdy psa potrąca ciężarówka i upierdala mu wszystkie 4 łapy należy go leczyć zamiast uśpić , nie zależnie czy będzie jeszcze chodził
Jak mi brak słów na te internetowe zbiórki na leczenie piesków i na takich ludzi co wpłacają na to pieniądze

To jest przyklad zjebania mentalnego ludzi w xxi wieku. Ludziom posralo sie w glowach od tej wygody.
Zgłoś
raistpol 2019-07-24, 1:24 2
ale wy pojebani jesteście.
Przecież to bait z wykopu. Obczajcie sobie tag #zarzutkadoskonalejjakosci

źeby nie było, że pierdolę
wykop.pl/wpis/34995635/witam-witam-tym-razem-urzekla-mnie-pasta-o-brunoni/
Zgłoś
Oponka 2019-07-24, 8:36 3
Jorgen888 napisał/a:

zima się zbliża, bedzie zimno w nogi przed kominkiem, więc
mam pytanie do firmy,
co zrobić gdy pies , ciągle jest w dobrej kondycji

spytaj poligona
Zgłoś
SQRW3L_ponury 2019-07-24, 13:07 1
Hogger napisał/a:

Czy ty właśnie porównałeś (na równi )psa i człowieka jak tak to jesteś nienormalny jak większość psiarzy którzy są podludźmi stawiający zwierzęta nad ludźmi.

Ewidentnie nie jesteś w stanie ogarnąc całego zagadnienia wiec powtarzasz jakieś brednie wydumane przez katabasów czy innego rodzaju religianckich zjebów. A prawda jest taka że pies w przeciwienstwie do dajmy na to islamisty nie utnie mi łba tylko dlatego że nie wierze w jakieś zjebane kocopały i w odróznieniu od przecietnego cygana czy innego brazylijczyka nie bedzie chiał mnie okraść (albo wpierdolić za złe barwy na koszulce jak to ma w zwyczaju nasza rodzima patola) - ergo - trzeba być debilem żeby wyżej cenić życie jakiegoś oturbanionego zjeba czy innego brudasa (który zajbie albo sprzeda za miske ryżu) niż najlepszego przyjaciela który nigdy nie zdradzi.
Zgłoś
x................x 2019-07-24, 16:05 2
SQRW3L_ponury napisał/a:

Ewidentnie nie jesteś w stanie ogarnąc całego zagadnienia wiec powtarzasz jakieś brednie wydumane przez katabasów czy innego rodzaju religianckich zjebów. A prawda jest taka że pies w przeciwienstwie do dajmy na to islamisty nie utnie mi łba tylko dlatego że nie wierze w jakieś zjebane kocopały i w odróznieniu od przecietnego cygana czy innego brazylijczyka nie bedzie chiał mnie okraść (albo wpierdolić za złe barwy na koszulce jak to ma w zwyczaju nasza rodzima patola) - ergo - trzeba być debilem żeby wyżej cenić życie jakiegoś oturbanionego zjeba czy innego brudasa (który zajbie albo sprzeda za miske ryżu) niż najlepszego przyjaciela który nigdy nie zdradzi.

Podludzie są w każdej kulturze (seby napierdalające gościa w różowej koszulce) ale nie zmienia to faktu że jesteśmy tu 1 świecie i właśnie tutaj w cywilizowanym świecie stawianie zwierząt nad ludzi (zakazanie hodowli zwierząt futerkowych przez co 10 tyś osób straci prace i źródło utrzymania bo jakieś zjebane fretki cierpią jest podludzizmem ) a jeszcze większym zjebaniem jest dawanie pieniędzy na zbiórki internetowe na leczenie pieska któremu upierdoliło 4 łapy i który nigdy nie będzie już chodził
A nie wiem czemu uważasz że skoro zwierzęta stawiam niżej od ludzi jestem jakimś turbokatolem nie wiem co religia ma tu do rzeczy
Zgłoś
TB303 2019-07-24, 16:21
@Chuj_WIELKI
Jakiś ekspert wie, jak się nazywa? Nie mam kolegów, więc ja pytam
Zgłoś
Proximate 2019-07-24, 18:31 1
@McQurwa

Człowiek to intruz niszczący planetę. Zwierzęta kierują się instynktem. Jakoś mam większą empatię w stosunku do zwierząt, niż skurwiałych ludzi...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem