Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Przecież tam nawet sutek Janet Jackson i lepa na ryj Chrisa Rocka wykonana przez Willa Smitcha jest ustawiana. Już nie wspomnę o pocałunkach jebanej żydówy, Madonny i upadłej ćpunicy Britney Spears. Tam takie "wypadki" zdarzają w godzinach najlepszej oglądalności. A później stado pawianów skowycze do telewizora "Wowww", "Dżizaz", "Jusidat, jusidat?" Później całymi dniami po pokazują sobie "materiały grozy" na komórkach.
Są igrzyska. Jest spokój. A teraz, do roboty czarnuchy...
Już za 2-3 lata, u nas będzie to samo.
Ten śwniopas najpierw niech o siebie zadba, porządnie przerżnie żonę, to będzie miał porządek na chacie. Widać tajna laska, ma swoje potrzeby, a ten impotent i frustrat w domu jest tylko zakałą... Mam mnóstwo koleżanek, które mają taką sytuację w domu, więc nie marnują czasu, tylko dają na boku. Bez rozwodów, bez scen, bez cienia litości...
Następna niedopieszczona....
Ten śwniopas najpierw niech o siebie zadba, porządnie przerżnie żonę, to będzie miał porządek na chacie. Widać tajna laska, ma swoje potrzeby, a ten impotent i frustrat w domu jest tylko zakałą... Mam mnóstwo koleżanek, które mają taką sytuację w domu, więc nie marnują czasu, tylko dają na boku. Bez rozwodów, bez scen, bez cienia litości...
Komu dają? bo chyba nie Tobie
Ci co w niego rzucali kubkami to chyba jakieś cuckoldy
Nie, to niedorżnięte pedały - wołali: (cienkim głosem) O mnie tak walcz, rycerzu, o mnie, będę ci ssać, aż ci będzie stać!
Nie, to niedorżnięte pedały - wołali: (cienkim głosem) O mnie tak walcz, rycerzu, o mnie, będę ci ssać, aż ci będzie stać!
No i namówiłaś, gdzie mieszkasz?
Tia. Raz się spotkałem z przypadkiem że baba się chciała jebać non stop a chłop nie. Zazwyczaj to te pizdy przez jakieś swoje widzi mi się nie popuszcza szpary. A później że zaniedbane.
xD
Bo kurwa ta umalowana, jąkająca się, małpa w białej plandece to pretendent do tegorocznego mr. Olympia...
Równie najebany, co ten zbulwersowany Janusz. Że się z nią na głupi ryj nie wypierdolił to cud jakiś.
No w chuj wysokie standardy ma ta "t(f)ajna laska".
Z pizdy jej cieknie - ot co.
Komu dają? bo chyba nie Tobie
Zdaję sobie sprawę, że nie tylko mi dają
Wystarczt być odrobinę bardziej zadbanym, niż wszyscy koledzy w pracy, a wtedy każda marzy o tym żeby się dymać w kantorku na ksero.
Że faceci mają na własne żony wyjebane, to fakt i ich wina jak baba szuka potem bolca (ale i tak baby chca tylko więcej i więcej i wiecznie im mało), ale nie broń jebanych kurwiszonów, czyli w dzisiejszych czasach większości kobiet. Naoglądają się głupie pizdy jakichś 50 twarzy greja i innych gówien i im odpierdala. Księcia szukają co będzie za nich zapierdalał podczas gdy one będa "leżeć i pięknie pachnieć"... a no i rozpierdalać majątek, bo ona musi czuć się dowartościowana. Jebane szony.
HA TFU!
PS na filmie typowy jebany szlauf bez godności i szacunku do samej siebie.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów