Jak zabraknie to trzeba samemu dolać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
I to jest ten moment, Panie i Panowie, gdzie można człowiekowi przypierdolić liścia na ogarnięcie. Tylko takiego mocnego liścia. Najlepiej łopatą.
Ale upodlenie człowieka.
Zachowuje się jak imigrant.
Razu pewnego jeden SRAŁ w środku dnia w krzaki w Warszawie. Te "krzaki" sięgały do 2/3 kolan, rosły na trawniku, okolo 10 metrów od przystanku autobusowego (skrzyżowanie Żwirki i Wigury oraz Racławickiej w Warszawie - jak kogoś ciekawi to polecam Google Maps - miejsce w żaden sposób nie schowane, pełne ludzi o każdej porze dnia. Ale co tam.
Zachowuje się jak imigrant.
Razu pewnego jeden SRAŁ w środku dnia w krzaki w Warszawie. Te "krzaki" sięgały do 2/3 kolan, rosły na trawniku, okolo 10 metrów od przystanku autobusowego (skrzyżowanie Żwirki i Wigury oraz Racławickiej w Warszawie - jak kogoś ciekawi to polecam Google Maps - miejsce w żaden sposób nie schowane, pełne ludzi o każdej porze dnia. Ale co tam.
Co jak co ale dawno się tak nie śmiałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów