Dla tych, których to całkowicie nie interesuje: przewińcie do 2:17 i znajdźcie przekaz podprogowy.
Dla tych, których to całkowicie nie interesuje: przewińcie do 2:17 i znajdźcie przekaz podprogowy.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brzmi fajnie, ale żeby to zrobić trzeba udać się do Urzędu Skarbowego po wniosek na użycie rejestracji online (wypełnić go i złożyć w tym samym okienku, w którym składa się dokumenty założenia działalności), albo wykupienie elektronicznego podpisu, koszt 500-1000 zł w zależności od usługodawcy, który będzie potrzebny raczej tylko do tego, do tego taki podpis trzeba potwierdzić w urzędzie złożeniem osobiście stosownego dokumentu.
Koszt akcji z budżetu państwa - ok. 20 mln zł koszt przygotowawczy, 10-15mln koszt roczny.
Ale spoko, naród zapłaci w akcyzie, podatku vat i dochodowym.
Wielki FUCK, dla bezkarnych bandytów.
Raport ten sporządził Macierewicz wraz z ElDżejem. Ten sam Macierewicz, ktory ratowal nasz kraj pajacujac w USA, i ten sam ktory wierzy w sztuczna mgłe.
Plus, oczywiscie nikt nie odczytal orzeczenia sadu: "Uznał (sąd), że pozwany nie wykazał prawdziwości swych słów, ale z odpowiedzialności zwalnia go fakt, że działał jako urzędnik państwowy, mówił o raporcie z weryfikacji WSI i powołał się na oficera służb wojska."
Nie wykazal prawdziwosci słów ale jako urzędas posiada coś takiego jak domniemanie prawdziwości.
wykop.pl/ramka/533715/jest-wyrok-sadu-mozna-mowic-ze-tvn-zalozylo-wsi/
I nie wiem co masz do Bartoszewskiego czy Krzywonos, pajacu. Nie masz prawa komentować poczynań tych osób, gdyż każda z nich przyczyniła się w miliardowo większym stopniu do walki o ten kraj. O, sorry, przeciez ty walczysz o wolność na sadisitcu.. :/ czym jest to przy Auschwitz, czy strajkach na wybrzeżu. RESPECT.
Ale dalej wierzcie w bujdy o marionetkowym rządzie, PRL 2.0 itd. ACTA była wtopą rządu, ale przynajmniej Tusk miał na tyle jaj by przyznać się do porażki. Jarek zwaliłby wine na Rosje, Niemców, kryptoniemców, Żydów, Masonów i - naturalnie - Tuska.
Predzej zgine niż zagłosuje na popoulistyczny, nacjonalistyczny, prokatolicki opętany schizą PiS. Powiedziałem.
Pozdrawiam tych którzy nie wierzą we wszystkie bujdy.
BTW: Ale fakt faktem, co do filmiku, to urzedasy to straszne chuje. Popieram fakt rozwoju kraju, nawet kosztem przesiedlenia mieszkanców, ale powinni być oni raz ze traktowani z szacunkiem, dwa ze informowani na biezaco o tym co sie dziejee, trzy, powinni dostac adekwatne odszkodowanie.
Raport ten sporządził Macierewicz wraz z ElDżejem. Ten sam Macierewicz, ktory ratowal nasz kraj pajacujac w USA, i ten sam ktory wierzy w sztuczna mgłe.
Jaki raport kurwa? Teorię z ujebanym skrzydłem obalił profesor 3 na świecie uczelni. Tylko TVN robi z niego oszołoma. Wejdź na wiki i przeczytaj artykuł o katastrofie. Same wałki i przekręty. Ludzie tutaj wierzą, że Bush rozwalił WTC, a władze kraju, w którym opozycjonistów truje się polonem nie mogły zrobić porządku z prezydentem nieposłusznej republiki.
I nie wiem co masz do Bartoszewskiego czy Krzywonos, pajacu. Nie masz prawa komentować poczynań tych osób, gdyż każda z nich przyczyniła się w miliardowo większym stopniu do walki o ten kraj. O, sorry, przeciez ty walczysz o wolność na sadisitcu.. :/ czym jest to przy Auschwitz, czy strajkach na wybrzeżu. RESPECT.
To, że gadałem z kilkoma stoczniowcami i Krzywonos nawet koło stoczni nie przejeżdżała wtedy. Robi się z babki po prostu marionetkę dla gawiedzi. Z kolei Walentynowicz, Gwiazdowie i inni umierają w biedzie. Bartoszewski jest kolejnym przykładem promowanego autorytetu dla zagubionych lemingów. Prawdziwi bohaterowie tamtych czasów nie wrócili do Polski bo się bali, a ten dziadek sobie tutaj balował za komuny i w okresie transformacji. To chyba mówi samo za siebie.
Ale dalej wierzcie w bujdy o marionetkowym rządzie, PRL 2.0 itd. ACTA była wtopą rządu, ale przynajmniej Tusk miał na tyle jaj by przyznać się do porażki. Jarek zwaliłby wine na Rosje, Niemców, kryptoniemców, Żydów, Masonów i - naturalnie - Tuska.
Utarta gadka leminga PO
Predzej zgine niż zagłosuje na popoulistyczny, nacjonalistyczny, prokatolicki opętany schizą PiS. Powiedziałem.
Jeszcze więcej TVNu
Pozdrawiam tych którzy nie wierzą we wszystkie bujdy.
W sensie tych co wierzą, że Tusk nie wie, że w podstawówkach dzieci mdleją z głodu?
POdobno telewizja kłamie, nagle wszyscy stają po stronie tego niby pokrzywdzonego człowieka. Nie znacie tej sprawy od kulis. Jakiś reporterzyna chwycił temat i pokazał wam tyle ile chciał wam pokazać.
no pewnie, po prostu pachołek Tuska przejął się strasznie o stan zdrowia swojego poddanego
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów