📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale chujowo wyszło, typek chciał popełnić samobójstwo upozorowawszy na wypadek (pewnie, żeby rodzinie przykrości nie robić), ale akurat kurwa kamera musiała być i cały plan w pizdu :/
Szybko ugaszony, będzie żył w jeszcze gorszej nędzy, bo prawdopodobnie stracił na pelnosprawnosci na skutek rozległych poparzeń.
Dwa razy sprawdzałem czy nie od tyłu puszczone,ahh sobota.
To tylko pokazuje jak bardzo zjebane są mózgi tych wszystkich samobójów. Mógł wybrać sto rodzajów zejścia z tego świata a ten pajac wybrał jeden z najbardziej bolesnych i dający największą szansę na przeżycie (ku naszemu nieszczęściu, bo kurwiszona będziemy musieli potem leczyć za nasze pieniądze...).
Wymieniam lepsze warianty:
-skok z bardzo wysoikiego budynku (świetna atrakcja, bo jednak latanie jest fajne)
-torba z helem (dzięki sadolowi wiem, że jest to bezbolesna opcja)
-strzał w łeb (szybko i sprawnie)
-seppuku (pewno boli jak chuj, ale kto nie chciałby na chwilę poczuć się jak samuraj?)
-wrzutka pod pociąg (tylko pod towarowy kurwa!)
-zdjęcie hełmu w kosmosie (ciężko będzie się tam dostać, ale jak już będziesz, to warto to sprawdzić, bo narazie znamy tylko teorie i wielu chciało by ją zweryfikować)
-walka mieczem vs. niedźwiedź, albo tygrys (LARP)
Wymieniam lepsze warianty:
-skok z bardzo wysoikiego budynku (świetna atrakcja, bo jednak latanie jest fajne)
-torba z helem (dzięki sadolowi wiem, że jest to bezbolesna opcja)
-strzał w łeb (szybko i sprawnie)
-seppuku (pewno boli jak chuj, ale kto nie chciałby na chwilę poczuć się jak samuraj?)
-wrzutka pod pociąg (tylko pod towarowy kurwa!)
-zdjęcie hełmu w kosmosie (ciężko będzie się tam dostać, ale jak już będziesz, to warto to sprawdzić, bo narazie znamy tylko teorie i wielu chciało by ją zweryfikować)
-walka mieczem vs. niedźwiedź, albo tygrys (LARP)
@fieryangel ja myślę że to nie był samobójca. Moim zdaniem wersja była taka że przewrócił się na niego skuter, paliwo się wylało a gość chciał zaświecić cokolwiek by dać znać nadjeżdżającym pojazdom że leży na ziemi. Pech chciał że zamiast latarki miał w kieszeni zapalniczkę.
Cofam powyższe, nie zauważyłem wcześniej że odkręcił zbiornik z paliwem. Idiota z niego i tyle
Cofam powyższe, nie zauważyłem wcześniej że odkręcił zbiornik z paliwem. Idiota z niego i tyle
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów