📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
VeIture napisał/a:
Twardo szli do samego końca
Pamięta ktoś jeszcze piosenkę z czołówki serialu: "Zmiennicy"?
"Serpentyny I pobocza wyczuwamy
Raz na ziemi raz pod ziemią drogi kręte
Radio taxi proszę czekać zaczekamy
Coś być musi coś być musi
Do cholery za zakrętem".
Ile to nagranie ma lat ?, 20l skoda, passat, golf... Podlasie?
Do końca życia powinie mu zabrać prawko za odjebanie takiej maniany
RobsoN napisał/a:
Ile to nagranie ma lat ?, 20l skoda, passat, golf... Podlasie?
To nie Podlasie to Polska
Miał czas i miał gdzie uciekać...dupa nie kierowca. A wyprzedzający do więzienia
Polacco Sivusco napisał/a:
Miał czas i miał gdzie uciekać...dupa nie kierowca. A wyprzedzający do więzienia
Jaka muzyka, taki kierowca. Chujowa jednym słowem.
Nie wiem jak w tej sytuacji można było mieć odruch obicia w lewo? Po prawej masa wolnego miejsca, asfalt, nie żadne gruntowe pobocze. W sumie to zakręt był w lewo więc wystarczyło po prostu nie skręcać w kierunku widocznej przeszkody i pojechać prosto, a ten się pcha na przeciwległy pas, po którym jadą jeszcze inne auta.
Była cała masa czasu na decyzję. Miałem wiele podobnych sytuacji, pewnie jak każdy kto jeździ po naszych drogach. Jak droga jest szeroka, to dość często trafiają się debile, którzy wyprzedzają, nawet jak widzą auto z przeciwka, bo każdy się trochę usunie w prawo i 3 auta bez problemu się zmieszczą.
Poza tym, kto by tam myślał o hamowaniu, ważne żeby zatrąbić, na to czas się znalazł. Narywający chyba ma myśli samobójcze i stąd ten dzwon.
Była cała masa czasu na decyzję. Miałem wiele podobnych sytuacji, pewnie jak każdy kto jeździ po naszych drogach. Jak droga jest szeroka, to dość często trafiają się debile, którzy wyprzedzają, nawet jak widzą auto z przeciwka, bo każdy się trochę usunie w prawo i 3 auta bez problemu się zmieszczą.
Poza tym, kto by tam myślał o hamowaniu, ważne żeby zatrąbić, na to czas się znalazł. Narywający chyba ma myśli samobójcze i stąd ten dzwon.
Kapsel_21 napisał/a:
Narywający chyba ma myśli samobójcze i stąd ten dzwon.
A może pomyślał "a wyrwę chwasta".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów