📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
14 minut temu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
w c🤬j lepsze niz te najnowsze star srarsy. Scena w ktorej syn Harissona Forda, nastepca Lord Vadera sciagnal helm.. myslalem ze sie zesram na miekko. Kwintesencja zla tego filmu, zla ktore powinno byc odbierane co najmniej dwuznacznie, bowiem nie ma zla samego w sobie w niczym na szczeblach wladzy, okazal byc sie ciotą... Jak ciota moze byc zla. I ten moment jak republika wyj🤬a w powietrze.. 2 sekundy i po fundamentach dotychczasowej produkcji Lukasa.

Byłoby na co popatrzec, jedyny pojedynek ktory mi sie az tak podobal to Obi-Wan vs Darth Maul.

Fajna przerobka, doslownie jakby sie patrzylo na GW. Acz zadne to odkrycie, ze Lucas przeciez inspirowal sie wschodem (od kulture po walki, samuraje itd) tworzac GW stad wiekszosc scen walki na miecze kin azjatyckich z automatu wpasuje sie w swiat GW

Bardzo podobne do walk z nowej trylogii (1-3) z tym że tutaj wygląda to trochę bardziej "naturalnie". Ale materiał dobry, piwo

Jak dla mnie, to rozp🤬ol. Od dzisiaj żyję nadzieją, że skośnookie p🤬lce wezmą się za projektowanie walk w SW8
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie