Krótka rymowanka
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu
gdyby babcia miała wąsy, to by dziadkiem była
gdyby próg był miękki to...
by 600 razy upuściła
gdyby próg był miękki to...
by 600 razy upuściła
Skąd ta Babcia? Myślę, że to tak powinno wyglądać :
Gdyby Kasia miała wąsy
to by Mężem była.
Gdyby Madzie upuściła
To by była jego wina.
Gdyby Kasia miała wąsy
to by Mężem była.
Gdyby Madzie upuściła
To by była jego wina.
Dojebałeś jak Madzia w próg
Ja bym sie pod tym nie podpisywał
Nie wiem, kurwa, jak bardzo trzeba nie mieć życia, żeby poświęcić czas na odpicowanie debilnej rymowanki na temat śmierci dziecka. Niskie to, jak Weeman po praniu.
buahahahaha......ni uja nie smieszne.
no ja pierdole aleś zabłysnął, patrzcie go jaki mądry, jeszcze się podpisał coby mu potem nie ukradli z jakiegoś kwejka czy innego gówna, przecież to on wymyślił! taki super chujowy żart i jeszcze go będzie prawami autorskimi chronił zaraz....
kokofon napisał/a:
kubunciu = tani kurwiszon
Mogłoby się wydawać, że kubunciu to zdrobnienie od kubuntu, dystrybucji linuxa ze środowiskiem kde.
przejebka napisał/a:
no ja pierdole aleś zabłysnął, patrzcie go jaki mądry, jeszcze się podpisał coby mu potem nie ukradli z jakiegoś kwejka czy innego gówna, przecież to on wymyślił! taki super chujowy żart i jeszcze go będzie prawami autorskimi chronił zaraz....
Tyle razy tłumaczyłem Twojej mamie... GŁOWĄ W DÓŁ! Terazn niech patrzy co narobiła.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów